חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
טלפון סלולרי Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F 64GB סמסונג
מותג: Samsung
גודל מסך: 6.2 אינטש
מערכת הפעלה: Android
נפח אחסון פנימי: 64GB
כרטיס SIM: Dual SIM
שנת הכרזה: 2017
מבנה המכשיר: רגיל
Smartphone: סמארטפון
ציון WiseBuy
8.7
דירוג הגולשים
(4 מתוך 5)
חוות דעת גולשים
Joe 13.05.20
Eliran 05.05.20
mikel102040 02.09.19
אלכס קורן 01.07.19
אבי 26.06.19
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - טלפון סלולרי Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F 64GB סמסונג

שחר שושן | 04.05.2017
הטוב
  • מסך מרהיב
  • עיצוב מרשים
  • מצלמה מעולה
  • טעינה מהירה
הרע
  • סוללה לא מספקת
  • אבטחה ביומטרית איטית
  • מתחמם מהר
בשורה התחתונה
למכשיר הזה יש מעבד מהיר, שאי אפשר להשתמש בו, ויש לו מסך ברזולוציה גבוהה, שלא כדאי להגדיר לו, ויש לו חיישני אבטחה ביומטרית מתקדמים, שלא ממש עובדים. לגלקסי S8 פלוס יש הרבה הבטחות, אבל אחת אחרי השניה אנחנו רואים כיצד משאלות הלב של הצרכנים מתגשמות באופן חלקי, שכן הכל מתחיל ונגמר בסוללה הפושרת שצומדה לו, שבמצב ביצועים גבוהים שבו המכשיר משתמש במלוא הפוטנציאל שלו, הסוללה נגמרת באמצע היום, וזה עוד הדגם שבו יש 500 מיליאמפר יותר.
הקדמה

הגלקסי S8 פלוס הפך לאחד המכשירים הפופולריים ביותר בשוק עוד טרם יציאתו הרשמית לחנויות. וככזה, הציפיות ממנו, במיוחד לאור הסיפור הבעייתי עם מכשירי הנוט 7 הנפיצים, גבוהות ביותר. עם מסך 18:9 מבריק, מצלמה איכותית והרבה הבטחות, ה-Galaxy S8 Plus ממשיך להיות מתמודד רציני.



איכות הקול והשמע

(15% מהציון הסופי)
9.5 מתוך 10
חווית השימוש הבסיסית ביותר במכשיר חיובית מאוד. הקול הבוקע מן האפרכסת צלול וברור, ללא עיוותים ובווליום מספק גם לסביבה רועשת. בני שיחתנו דיווחו כי אנחנו נשמעים היטב וללא עיוותים, וכך גם הצליל הבוקע מהרמקול המובנה בחלקו התחתון של המכשיר, אך זה נוטה להיות מתכתי למדי ונטול כל באס, שכן הוא מיועד בעיקר לשיחות טלפון ופחות לשמיעת מוזיקה - דבר שהוא מבצע בצורה בינונית למדי.

נוחות השימוש

(35% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

למרות שמדובר במסך בגודל 6.2 אינץ', האחיזה בו נוחה מאוד, כשהמסך הקמור והשוליים הצרים לא מפריעים כלל לאחיזה, זאת לעומת הגלקסי S7 אדג' שבו הייתה נטייה למסך לקרוא את האצבעות האוחזות בפינות המכשיר כמחווה כלשהי, מה שגרם למכשיר לבצע פעולות לא מכוונות. כעת הבעיה הזו נפתרה ואפשר לאחוז את המכשיר בחוזקה בבטחון מלא.


גימור הזכוכית מלפנים ומאחור נעים למגע, כשמיקום הכפתורים החדש מרגיש טבעי ונוח. כעת התווסף כפתור חדש לסייען האישי ביקסבי, שמצאנו עצמנו לוחצים עליו לעיתים בטעות. אותו עוזר אישי פועל בדומה לגוגל Now, בכך שהוא לומד את המשתמש ומציג לו מידע בהתאם. למשל ביקסבי יודע שאנחנו מחייגים למחסום כל יום כשאנחנו מגיעים למשרד, ולכן מציג איש קשר בשימוש תכוף. רק שהחיוג הזה לשער נעשה בבוקר ובערב, וכמעט אף פעם בצהריים, שזו שעת כתיבת שורות אלו, כך שאיננו יודעים למתי בדיוק הוא מתכוון.


בנוסף ישנה תצוגה צבעונית ונאה של האירועים הבאים בלוח השנה והודעות אימייל אחרונות, דופק לב, תחזית וסיכום פעילות. כל אלו מופיעים בעברית תקינה. לעומתם תוכלו למצוא אזור חדשות מותאם אישית שמציג כתבות מרחבי האינטרנט במגוון נושאים, לפי אילו קטגוריות שבחרתם. העניין הוא שזה עובד באנגלית בלבד, אז עד שסמסונג יעדכנו אותו לשוק המקומי, ביקסבי פחות רלוונטי.


כמו בדגמים הקודמים, גם כאן בחלקו האחורי של המכשיר ישנו מד דופק שמסוגל למדוד גם את מדד ה-SpO2 ולתת שיערוך של לחץ הדם, אך את האחרון הוא לא מספק במספר מדויק אלא בתצוגה בין ירוק לאדום, כך שתבינו לבד איפה אתם נמצאים. המד עובד היטב אך לא מהיר במיוחד, וצריך לשמור על שקט כמעט מוחלט כדי שיצליח לבצע את המדידה - דבר פחות פרקטי אם אתם אחרי אימון. כך או כך זו תוספת נחמדה למכשיר.


מערכת ההפעלה המובנית היא אנדרואיד 7.0 ומעליה ממשק TouchWiz של סמסונג בגרסתו החדשה, שנראית ומרגישה מעולה. מהירות התגובה טובה מאוד, אך נתקלנו לא מעט בהשתהות יוצאת דופן של המערכת כשביקשנו לבצע פעולות בסיסיות כמו פתיחה או סגירה של אפליקציה. הבעיה היחסית קטנה הופיעה אקראית וללא חוקיות מסוימת, אך היא חזרה על עצמה מספיק כדי שנשים לב.


Galaxy S8 Plus: קחו עמכם מטען


הופתענו לגלות שישנן אפליקציות שכלל לא עובדות, כמו למשל זאת של DJI Go 4 שאיתה שולטים ברחפנים, זאת נכשלת מיד עם הלחיצה על האייקון ומופיעה הודעת שגיאה. אותה אפליקציה ידועה כבעייתית בשאר מכשירי האנדרואיד איך היא לפחות נפתחת. המשמעות היא שלכל מי שיש רחפן של DJI וטלפון כזה, לא יכול להטיס אותו אלא אם ישתמש במכשיר אחר.


בגלקסי S8 ישנם שני אמצעי אבטחה חדשים: זיהוי פנים וסריקת קשתית. מנגנון סריקת הקשתית, שלו אגב, רצף אזהרות מטרידות כמו איסור שימוש ליד פעוטות מחשש לפגיעה בראייה ואזהרה לגבי סחרחורות וכדומה, לא החדירו בנו ביטחון רב. אך הבעיה המרכזית הייתה חוסר היכולת של המכשיר לזהות את הקשתית דרך משקפיים או עדשות. בעוד שהוא לא נכשל לחלוטין, אלא הצליח לזהות לא רע, נתקלנו שוב ושוב בכשלון לעבור את אמצעי האבטחה, ובכך עברנו לזיהוי פנים.


Galaxy S8 Plus: קחו עמכם מטען


זיהוי הפנים מבוסס על המצלמה ומסוגל לעבוד רק כשאתם מוארים בצורה תקינה. הוא עובד היטב כל עוד אתם נראים כמו עצמכם כל הזמן, כלומר אתם צריכים להיראות כפי שנראיתם כשהגדרתם את האבטחה, אז אם יש לכם משקפיים, הם חייבים להיות עליכם בזמן הזיהוי, אחרת המערכת לא תזהה אתכם כראוי. במהלך השימוש נתקלנו בהרבה מאוד בעיות בזיהוי הפנים, כשלעיתים הזיהוי נכשל עוד לפני שהתחיל, כלומר המכשיר לא ניסה ומיד הודיע על אי הצלחה, ולחיצה חוזרת ונשנית על הכפתור שמורה לו לבדוק שוב, נענתה בתשובת כישלון מיידית. רק לאחר שנכנסו באמצעי אחר המערכת חזרה לעבוד.


סורק טביעות האצבע בינוני כמו בדגמים הקודמים של החברה, כשהמיקום החדש הבעייתי שלו - לצד המצלמה בחלקו העליון של המכשיר, הקשה עלינו מאוד לאתר אותו מבלי להפוך את המכשיר מול עינינו. היות והוא לא במרכז, על המשתמש לשנן באיזה צד הוא נמצא, שזו לא חווית משתמש אינטואיטיבית במיוחד. וכן, בדיוק כמו שחשבתם, זה גורם להרבה מאוד טביעות אצבע להופיע על עדשת המצלמה.


רצף אמצעי האבטחה הבינוניים האלה הפכו את פעולת פתיחת המכשיר, פעולה שעושים מאות פעמים ביום, למתישה ומייאשת. פעם אחר פעם מצאנו עצמנו נאבקים במנגנוני הזיהוי הבינוניים כשכל מה שרצינו היה לפתוח את המכשיר.

 מאנדרואיד היא אחת משלוש מערכות הפעלה בסמארטפונים. היא מתאפיינת בפתיחות ובהתאמה למגוון עצום של מכשירים. אנדרואיד מאפשרת התאמה אישית נרחבת של כל תכונה ומאפיין, וקל להחליף כל תוכנת בסיס (מחייגן ועד דפדפן) באפליקציה אחרת. ישנה תמיכה בווידג'טים בעמודי הבית שמציגים תוכן רלוונטי ולא רק אייקונים. בנוסף, ניתן לפתוח את מרבית מכשירי האנדרואיד להרשאות מתקדמות (Root) בקלות יחסית, ואף להחליף את גרסת המערכת (ROM) באופן עצמאי לגרסאות אחרות.החסרונות של אנדרואיד הם פעולה פחות זורמת וחלקה, בדרך כלל, מהמתחרה של אפל, ובפרגמנטציה רבה – לאמור, בגלל מגוון המכשירים והקונפיגורציות, חלק מהאפליקציות אינן מתאימות לכל המכשירים ועדכוני הקושחה מגיעים לעיתים באיחור, מפני שכל יצרן צריך להתאים את התוכנה למכשירים שלו בנפרד.
 מאנדרואיד היא אחת משלוש מערכות הפעלה בסמארטפונים. היא מתאפיינת בפתיחות ובהתאמה למגוון עצום של מכשירים. אנדרואיד מאפשרת התאמה אישית נרחבת של כל תכונה ומאפיין, וקל להחליף כל תוכנת בסיס (מחייגן ועד דפדפן) באפליקציה אחרת. ישנה תמיכה בווידג'טים בעמודי הבית שמציגים תוכן רלוונטי ולא רק אייקונים. בנוסף, ניתן לפתוח את מרבית מכשירי האנדרואיד להרשאות מתקדמות (Root) בקלות יחסית, ואף להחליף את גרסת המערכת (ROM) באופן עצמאי לגרסאות אחרות.החסרונות של אנדרואיד הם פעולה פחות זורמת וחלקה, בדרך כלל, מהמתחרה של אפל, ובפרגמנטציה רבה – לאמור, בגלל מגוון המכשירים והקונפיגורציות, חלק מהאפליקציות אינן מתאימות לכל המכשירים ועדכוני הקושחה מגיעים לעיתים באיחור, מפני שכל יצרן צריך להתאים את התוכנה למכשירים שלו בנפרד.
טכנולוגיה שקיימת בחלק מהמצלמות בטלפונים סלולאריים, שבה המצלמה מזהה פנים בסצינה, מתמקדת עליהן ומתאימה את החשיפה בצורה אופטימלית.
טכנולוגיה שקיימת בחלק מהמצלמות בטלפונים סלולאריים, שבה המצלמה מזהה פנים בסצינה, מתמקדת עליהן ומתאימה את החשיפה בצורה אופטימלית.

צילום והקלטה

(30% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

לדגם זה יש מסך בגודל 6.2 אינץ' המציג תמונה ברזולוציה יוצאת דופן של 2960x1440 - ביחס של 18:9. התצוגה לא פחות ממרהיבה, עם צבעים עזים ומדויקים, בהירות גבוהה ביותר ושחור עמוק ואמיתי. זהו ללא ספק המסך הטוב ביותר בשוק הסלולר כיום. הגודל החדש מאפשר להכניס יותר שטח תצוגה מבלי להגדיל את המכשיר, על ידי צמצום השוליים העליונים והתחתונים, וביטול כפתור הבית שהיה בכל שאר הדגמים בחלקו התחתון של המכשיר. 


כעת במקום כפתור ישנו אזור רגיש ללחץ בתחתית המסך, בדומה ל-3D Touch או Force Touch הקיים במכשירי אייפון מייזו ווואווי. לחיצה חזקה בתחתית המסך, במיקום שבו היה בעבר הכפתור, תפעיל את המכשיר ותוביל למסך הנעילה הקלאסי או למסך זיהוי דרך אמצעי אבטחה, בהתאם למה שהגדרתם.


Galaxy S8 Plus: קחו עמכם מטען


בזמן שימוש סטנדרטי במכשיר, ביצועי ה-S8 פלוס היו מצוינים כצפוי, אך מה שלא היה הן התקיעות והאיטיות הפתאומית שהופיעה אקראית לאורך הזמן. לפתע אפליקציה לא נפתחת או נסגרת במהירות, פתאום המצלמה מצלמת מאוד לאט, פתאום המכשיר כולו מאט עד כדי עצירה. חוסר האחידות הזו בביצועים היא סימן רע מאוד לבעיות תוכנה, שהדבר הטוב ביותר בהן היא שאפשר לפתור אותן על ידי עדכון סטנדרטי.


באפליקציית My Health מופיע חלון שבו עליכם לסמן שאתם מסכימים שייתכן וישלחו אליכם מידע שיווקי. על המסך אין כפתור שאומר אני לא מסכים, או משהו שיגרום לנו להבין שאפשר לא להסכים לזה. רק אם תלחצו על הבא תגלו שאתם כלל לא חייבים להסכים לשתף את המידע שלכם או להסכים לקבל פרסומות. וזה לא המקום היחידי שבו זה מופיע. למעשה, העניין הזה קצת חזר על עצמו בזמן ההגדרה של המכשיר שם שוב התבקשנו לאשר קבלת פרסומות ומידע שיווקי והאופציה לא לאשר הוסתרה מעינינו.


זאת לא  אסטרטגיה בלעדית לסמסונג, פייסבוק עושה את זה כבר זמן מה עם אפליקציית המסנג'ר שלה שמראה רק אופציה אחת וזה להסכים לקבל הודעות SMS בתוך המסנג'ר. אך העובדה שזה מובנה כבר במערכת ההפעלה ועוד במכשיר שהשימוש בו עומד מאחורי חסם כלכלי גבוה, אותנו זה מרגיז.


ב-Galaxy S8 Plus ישנה מצלמה אחורית המסוגלת לצלם תמונות בגודל 12 מגה פיקסל כשהתמונות עצמן מוצלחות מאוד. יש שמירה טובה מאוד על הפרטים, מעט עיוות בקצוות שנובע מהעדשה היחסית רחבה, טווח דינמי רחב מאוד ועומק שדה מרשים לגודלה. כל זה כמובן תקף כל עוד אתם במקום מואר. ברגע שאתם נכנסים למקום חשוך, כמות הפרטים יורדת כפי שקורה בכל מצלמה דיגיטלית ובפרט סלולרית. מהירות הפוקוס טובה אך המצלמה עצמה איטית יותר מבעבר, ולא פעם פיספסנו תמונה כשהמתנו לאפליקציה שתעלה. כמו כן, זמן התגובה בתוך האפליקציה לא היה מרשים במיוחד.


Galaxy S8 Plus: קחו עמכם מטען


Galaxy S8 Plus: קחו עמכם מטען


Galaxy S8 Plus: קחו עמכם מטען


את הווידאו ניתן לצלם ב-4K עד 30 פריים לשנייה או 1080P ב-60Fps. הווידאו עצמו חד וחלק כשתיקון החשיפה לאור משתנה במהירות - זאת להבדיל מהרבה מאוד מצלמות סלולריות שראינו, שבהן יש עיכוב משמעותי במדידת האור, מה שמוביל לסרטונים שנראים שרופים או כהים מדי.


אך יש כאן בעיה אחת והיא חמורה למדי, וזו הנטייה של המכשיר לעצור באמצע ההקלטה לשבריר שניה, ואז להמשיך. הווידאו לפתע נעצר ואז ממשיך, כאילו מישהו מחק את החצי שנייה הזו מהסרטון, אך שמר את הסאונד. בעיה זו חזרה על עצמה במספר סרטונים.


המצלמה הקדמית מסוגלת לצלם תמונות בגודל 8 מגה פיקסל ווידאו בגודל של 2160X1440. האיכות טובה וכך גם הווידאו והסאונד, אך ניכר שלא מדובר במצלמה הראשית וזה בסדר גמור.


בזמן שניסינו את הפונקציה החביבה של השתלת פרצופים באנימציה דרך אפליקציית המצלמה המובנית, קיבלנו שיחת טלפון, המכשיר צלצל אך לא הציג כלל שישנה שיחה. כשמשכנו את וילון ההתראות ראינו ויכולנו לענות לשיחה, אך כשביקשנו לנתק, המכשיר הפסיק להגיב, קירטע מאוד ולקח לנו שניות ארוכות עד שהצלחנו לקבל תגובה כלשהי. גם התצוגה עצמה לא התעדכנה מספר שניות. מדובר באחד המכשירים החזקים ביותר בשוק כרגע, והוא נכשל שוב ושוב בפעולות בסיסיות. אך כל זה יכול להתבסס על כך שאנחנו על מצב חיסכון בסוללה. אם כך מדוע שמנו אותו?

הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.

משך פעולת סוללה

(10% מהציון הסופי)
6.5 מתוך 10

בדגם ה-Plus קיבולת הסוללה עומדת על 3500 מיליאמפר, 100 מיליאמפר פחות מקודמו - הגלקסי 7 אדג'. חיי הסוללה כאן נעו בין איום ונורא למדהים. כברירת מחדל, מיד עם ההגדרה הראשונית של המכשיר, עולה הצעה לעבור למצב חיסכון בסוללה, מצב שבו מהירות המעבד יורדת, רזולוציית המסך יורדת וכך גם הבהירות. במצב זה המכשיר דיווח על 20 אחוז באזור 1 בלילה. לעומת זאת, במצב הרגיל, מה שנקרא "ביצועים גבוהים" שבו הרזולוציה חוזרת למקור, אתם יודעים, זה שכל כך מפרסמים ומקדמים - WQHD+, ומהירות המעבד המשוכלל מגיעה למקסימום, הגענו לשלוש אחר הצהריים ביום שישי עם 25 אחוז.


במצב חיסכון בסוללה הגענו לחצות הליל עם 73 אחוז סוללה שזה נתון פנומנלי. אך זה מתרחש כאשר כל הסעיפים המייחדים את המכשיר מבוטלים והוא פועל למעשה במהירות וברזולוציה של מכשיר ביניים שזול ממנו באלף שקל. לשם השוואה, במצב ביצועים גבוהים המכשיר קיבל במבחן אנטוטו 172 אלף נקודות, ובמצב חיסכון סוללה בינוני הוא קיבל 150 אלף נקודות. זהו הבדל מספיק גדול כדי לבוא לידי ביטוי במצבים מסוימים.


כל הרעיון של לקנות מכשיר עם מסך גדול ומעבד חזק זה להינות מתפעול מהיר ברזולוציה גבוהה, וזה בדיוק מה שאי אפשר לעשות במכשיר הזה, אלא אם אתם רוצים להיות מחוברים למטען כל הזמן. קחו בחשבון שמדובר במכשיר חדש לחלוטין כך שהסוללה שלו טריה לגמרי. מה לדעתם יקרה עוד שמונה חודשים מעכשיו כשהסוללה תחל להתעייף?

הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.
הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.
הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.

עמידות

(10% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

ה-Galaxy S8 Plus עמיד בפני מים ואבק בתקן IP68, כך שאפשר להרגיש בנוח לקחת אותו אתכם כמעט לכל מקום. המסך הקמור מגיע עד לקצוות המכשיר ובכך המסגרת שלו צרה למדי, דבר המפחית מהיכולת שלו לעמוד בחבטות שיכולות בתאוריה לגרום לעיוות במכשיר ולשבירתו. גוף המכשיר מצופה זכוכית שמקנה למכשיר הרגשה יוקרתית כשבכל זמן הסקירה לא ראינו ולו שריטה אחת קטנה על המכשיר. אין זה אומר שהוא עמיד בשריטות יותר מהרגיל, אך מבנה הזכוכית שלו בינתיים נראה עמיד למדי.

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
מילון מונחי טלפון סלולרי
לכל המונחים>>
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply