סקירות מוצרים
מדריכי קנייה
חדשות הצרכנות
אוזניות
סמארטפונים
מסכי מחשב
מצלמות
טלוויזיות
מחשבים ניידים

מהירויות

כל המיקסרים מציעים לפחות 3 מהירויות עבודה,  שישמשו אתכם היטב לכל הפעולות הנפוצות: מהירות אטית – להוספת מרכיבים לתערובת תוך כדי ערבוב, לקרם, למיונז ולסוגים מסוימים של בצק); מהירות רגילה – ללישת בצק ולשלב הראשוני בהקצפה; מהירות גבוהה (להקצפת חלבונים ושמנת) . ניתן למצוא מיקסרים גם עם 12 מהירויות הפעלה, אך אם אינכם טבחים או קונדיטורים מקצועיים, סביר להניח שלא יהיה לכם צורך בהן.
מילון מונחי מיקסרים
הצג הכל