אקסטרה סופט | שמפו לתינוק | קמיל בלו | להענקת אקסטרה לחות ורכות לתינוקך | סנסיטיב | מותאם לעור רגיש | מכיל 500 מ"ל ד"ר פישר | Dr. Fischer
אקסטרה סופט שמפו לתינוק קמיל בלו להענקת אקסטרה לחות ורכות לתינוקך סנסיטיב מותאם לעור רגיש מכיל 500 מ"ל
מכיל רכיב חדשני המסייע בשיפור יכולתו הטבעית של העור לספוג ולאגור לחות לאורך זמן, מכיל רכיב פטנטי PatcH2O בטכנולוגיה ייחודית וחדשנית המאפשרת שחרור איטי של רכיבי הלחות, מועשר בפרו ויטמין B5 להענקת לחות, רכות ומראה שיער בריא, מועשר בתמציות קמומיל ואלוורה המסייעות בהרגעת העור ובהענקת לחות, מותיר את השיער רך למגע ובריח נפלא.
הוראות שימוש :
להרטיב את השיער, להוסיף קמיל בלו אקסרה סופט שמפו לתינוק, להקציף ולשטוף, יש להשתמש במוצר רק למטרה שלשמה נועד ובהתאם להוראות השימוש, אין להשתמש במוצר אם ידועה רגישות לאחד המרכיבים, אין לבלוע, יש להימנע ממגע בעיניים ובמקרה של מגע כזה יש לשטוף היטב במים, יש להרחיק מהישג ידם של ילדים, השימוש לילדים בהשגחת מבוגר, לשימוש חיצוני בלבד.
מחיר ל 100 - ש"ח
7290019074298