המכשיר מכיל בתוכו את מערכת ENGINE OS המעולה – אותה מערכת שנעשה בה שימוש במכשירים המתקדמים של DENON DJ והממשק הויזאולי זהה לזה של האח הגדול – Prime 4.
הסוללה הנטענת מחזיקה מעמד לעבודה של כ4 שעות, הוא מכיל קישוריות WiFi מובנית לעבודה ישירה מול שירותי סטרימינג כמו Tidal , SoundCloud Go ושרותים נוספים, ובנוי מעולה כשהוא גם קומפקטי ונוח מאוד לנשיאה כמעט בכל תיק.
שני מיקרופונים – עמדת החופה המושלמת !
תקליטני ארועים ימצאו ב Prime Go את המכשיר המושלם לעמדת חופה וקבלת פנים.
שתי כניסות מיקרופון איכותיות בחיבורי XLR עם שליטת עוצמה נפרדת לכל אחד מהם.
כך שכל מה שתצטרכו לעמדת חופה הוא…את Prime Go.
אין צורך במיקסרים נוספים, לפטופים וחיבורים וכבלים שונים.
סיימתם את החלק הזה של הארוע ?
קחו אותו בקלות לעמדה הראשית ושם הוא יכול לשמש כגיבוי מושלם ויציב מכל מחשב אחר, או אפילו כקונטרולר הראשי.
נגינה ישירות מ Dropbox
מעבר לתמיכה של המכשיר במספר שירותי סטרימינג שונים, הוא מאפשר גם חיבור ישיר אל ה Dropbox שלכם – מה שאומר שאם אתם מגבים את כל המוזיקה שלכם לדרופבוקס, היא תהיה נגישה לכם (עם חיבור אלחוטי לרשת).
לא צריך יותר לפטופ.
תשכחו מבעיות חיבור של קונטרולר למחשב, תשכחו מלסחוב איתכם ממקום למקום עוד תיקים וכבלים מיותרים – פשוט להדליק את Prime Go והכל כבר בפנים.
מסך מגע "7
הלב של Prime Go הוא מסך מגע גדול מדוייק ברזולוצייה גבוהה ועם ממשק נוח ביותר.
תוכלו לדפדף בעזרתו בין השירים והפלייליסטים שלכם, לחפש קטעים באופן מקומי (על המכשיר) או באחד משרותי הסרטימינג, לטעון אותם בקלות ואפילו לסדר את הפלייליסטים ישירות מהמכשיר.
כרטיס זכרון או כונן USB – מאגר מוזיקה ואפשרות הקלטה.
כדי לטעון את ה Prime Go שלכם במוזיקה אפשר לחבר אליו ישירות דיסק-און-קי בחיבור סטנדרטי ו/או לעשות שימוש בכרטיס זכרון SD .
שני הההתקנים האלה מאפשרים גם הקלךטה ישירה של הסט שלכם אל אחד מהתקני הזכרון – כן, אפילו אם אתם מנגנים מאותו התקן זכרון בו זמנית.
שני ערוצים איכותיים עם ג’וגים קומפקטיים
כדי לשמור על מידות נוחות, Prime Go מכיל זוג ג’וגים קומפקטיים שנועדו בעיקר לתיקוני טמפו ומציאת נקודות קיו.
באופן טבעי הג’וגים האלה לא נועדו לסקרצ’ים (למרות שאפשר) אבל ביחס לכל מה שהמכשיר נותן הם משלימים פונקציונליות מעולה ואיכותית.
בנוסף על כל ערוץ תמצאו כמובן פיידר עוצמה איכותי, ואיקיו בעל 3 תחומי תדרים פרוס לרוחב – כדי להשאיר מקום למסך המרשים של המכשיר.
מכשיר קומפקטי – איכות סאונד גדולה
DENON ידועה באיכות הסאונד של המכשירים שלה כבר שנים רבות, וגם Prime Go לא שונה מהאשר ומספק איכות סאונד מעולה עם ממשק אודיו דיגיטלי 24Bit שניתן לחבר אותו לכל מערכת ולהנות מסאונד שלא נופל מאף מכשיר אחר שקיים בשוק.
חיבור לתאורה
חיבור LINK בגב המכשיר מאפשר חיבור ישיר לתוכנות תאורה ו VJ כמו – SoundSwitch ו Resolume.
4 פאדים בשני בנקים שונים
למרות מידותיו של הקונטרולר הוא מכיל גם 4 פאדים מעל כל ג’וג, הפאדים מאפשרים הפעלת לופים, נקודות קיו, רולים ומחולקים לשני בנקים כך שלמעשה יש גישה ל 8 נק’ קיו, 8 מצבי לופים, ורולים.
אפקטים
בנוסף לכל היכולות האלה מכיל Prime Go גם מנוע אפקטים עוצמתי שתוכלו לעשות בו שימוש קריאטיבי כדי להפוך את הסט שלכם למענייין יותר.
מערכת מתקדמת – ENGINE OS
אם עוד לא הכרתם אותה, זוהי מערכת הפעלה מתקדמת שרצה על המכשירם התומכים של DENON .
כשתרצו להכין את המוזיקה שלכם תוכלו להוריד אותה למחשב שלכם (פיסי או מק) ולאחר מכן להעביר את הכל עם זכרון נייד אל המכשיר.
אבל חשוב לספר ש ENGINE יודעת לקרוא קבצי קולקשן (פלייליסטים) של Rekordbox, iTunes, Traktor, Serato DJ וחשוב גם לציין שקבצי Rekordbox עוברים המרה על המכשיר עצמו כולל נקודות הקיו, לופים שמורים וכו’ – בלי הכנה מוקדמת (!!!)