מכונת כביסה LG WT40 ‏12 ‏ק"ג / יבואן רשמי / משלוח חינם

קנו עכשיו ב-

9,509

LG

מכונת כביסה 12 ק״ג + מייבש 10 ק״ג במגדל LG WT40 בצבע שחור יוקרתי. יחידת WashTower™ קומפקטית עם AI DD, TurboWash™ 360, Dual Inverter Heat Pump ו־ThinQ (Wi-Fi) לשליטה חכמה—כביסה וייבוש בשעה, חיסכון בחשמל ועיצוב פרימיום.

  • פריסה לתשלומים: עד 12 תשלומים (ועד 3 תשלומים ללא ריבית).
  • משלוח: עד 7 ימי עסקים.
    קיימת אפשרות לאיסוף עצמי (מהחנות בכתובת: הרצל 85, נתניה).
  • קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה – 09-7748484.
  • התמונות להמחשה בלבד.

מכונת כביסה 12 ק״ג + מייבש 10 ק״ג במגדל LG WT40 – שחור יוקרתי (WashTower™)

LG WT40 – מגדל כביסה חכם מסוג WashTower™, משלב מכונת כביסה 12 ק״ג עם מייבש כביסה 10 ק״ג ביחידה אחת קומפקטית. עיצוב שחור יוקרתי שמתאים לכל חלל, ThinQ (Wi-Fi) לשליטה מרחוק, AI DD להתאמה חכמה לבדים, TurboWash™ 360 לזמן כביסה קצר וDual Inverter Heat Pump לייבוש חסכוני. הפתרון המושלם למשפחות המחפשות חוויית כביסה חדשנית, חסכונית ונוחה.

LG WT40 – מגדל כביסה שחור יוקרתי עם מכונת כביסה 12 ק״ג ומייבש 10 ק״ג
 

טכנולוגיות ותכונות – LG WT40 WashTower™

™LG WashTower – יחידה קומפקטית בעיצוב יוקרתי

יחידה אחת משלבת מכונת כביסה ומייבש כביסה – חוסכת מקום ומתאימה לחדרי כביסה קטנים. העיצוב בצבע שחור מט יוקרתי מעניק מראה מודרני לכל בית.

LG WT40 WashTower – יחידה קומפקטית למכונת כביסה ומייבש בצבע שחור יוקרתי

לוח בקרה מרכזי – תפעול פשוט ונוח

ה-WashTower קצר יותר לעומת סטאק רגיל, והלוח המרכזי ממוקם גבוה יותר לנוחות שימוש. שליטה מהירה בין תוכניות מכונת הכביסה והמייבש.

צימוד חכם – סנכרון כביסה וייבוש

המייבש מסתנכרן אוטומטית עם מחזור הכביסה, חוסך זמן ואנרגיה ומבטיח תוצאות עקביות. פחות ניחושים – יותר נוחות.

LG WT40 – צימוד חכם בין מכונת הכביסה למייבש

™AIDD – בינה מלאכותית להתאמת תוכניות

טכנולוגיית AI DD מזהה את סוגי הבדים והעומס, ומתאימה את מחזור הכביסה לשמירה על סיבי הבד ויעילות ניקוי מקסימלית.

כביסה וייבוש בשעה • TurboWash™ 360

בזכות TurboWash™ 360 מחזור כביסה קצר במיוחד (≈39 דקות), והמייבש מתחיל לחמם לפני סיום הכביסה – כך שתוכלו ליהנות מבגדים נקיים ויבשים תוך שעה בלבד.

Allergy Care – הגנה מפני אלרגנים

תוכנית ייעודית מפחיתה קרדית אבק ואלרגנים שכיחים. אידיאלי למשפחות עם ילדים או אנשים רגישים.

™Dual Inverter Heat Pump – ייבוש חסכוני

משאבת חום כפולה מאפשרת ייבוש מהיר עם חיסכון משמעותי בצריכת חשמל. בנוסף: מסנן מוך כפול וניקוי מעבה אוטומטי לתחזוקה קלה.

שליטה חכמה עם ThinQ

אפליקציית LG ThinQ מאפשרת שליטה מרחוק, הורדת תוכניות חדשות, ניטור אנרגטי ואבחון תקלות חכם – חוויית Smart Home מלאה.

LG WT40 – שליטה חכמה באמצעות אפליקציית ThinQ ושליטה קולית

מפרט טכני – LG WT40 (כביסה 12 ק״ג / ייבוש 10 ק״ג)

 

 

קטגוריה פרטים
סוג מגדל כביסה – מכונת כביסה + מייבש ביחידה אחת (WashTower™)
קיבולת כביסה 12 ק״ג • ייבוש 10 ק״ג
צבע/גימור שחור מט (Platinum Black) • דלת זכוכית מחוסמת
מידות גובה: 1655 מ״מ • רוחב: 600 מ״מ • עומק: 660 מ״מ • עומק דלת פתוחה: 1180 מ״מ
משקל ≈ 128 ק״ג
תצוגה ובקרה תצוגת LED • כפתורי מגע מלא • לוח בקרה מרכזי ונגיש
טכנולוגיה חכמה ThinQ (Wi-Fi), הפעלה מרחוק, סבב בהורדה, מחזור ענן, אבחון תקלות חכם, ניטור אנרגטי, מאמן ניקוי אמבטיה, צימוד חכם
מכונת כביסה AI DD, Inverter DirectDrive, 6 Motion DD, Steam, TurboWash360°, LoadSense, חיישן קצף/רטט, תאורת תוף, תוף נירוסטה
מייבש

Heat Pump Dual Inverter, מעבה ללא אוורור, חיישן ייבוש, ניקוי מעבה אוטומטי, מסנן מוך כפול, תאורת תוף, אתחול אוטומטי

 

 

שנה מלאה + 9 שנים על המנוע ע"י ברימאג היבואן הרשמי בישראל בכפוף לתקנון היבואן

באפשרותכם לקבל את המוצר שהזמנתם בהובלה לביתכם, בכפוף למגבלות הקיימות בקשר להובלות חריגות ו/או אירועים חריגים, כמפורט בהמשך להלן.

חברת ההובלה תיצור אתכם קשר טלפוני לתיאום מועד לביצוע האספקה.
מומלץ לפנות מבעוד מועד את כל המכשולים המונחים בדרך אל המקום בו יונח המוצר בביתכם.
יובהר כי המוביל לא יפנה בעצמו מכשולים ולא יפרק דלתות ו/או משקופים בביתכם.
מומלץ למדוד היטב את כל הפתחים דרכם יעבור המוצר ולהשוות אותם למידות המוצר, על מנת שנוכל להודיעכם מבעוד מועד האם מדובר בהובלה חריגה*
לתשומת לבכם: 3 שבועות לפני חגי תשרי ולפני חג הפסח, זמני האספקה יהיו ארוכים יותר ויתכנו עיכובים בזמני האספקה ובשעות האספקה.

הובלה חינם

הובלת חינם המוצגת באתר הינה הובלה על המוצר בלבד ואינה כוללת את התוספות הבאות במידה ויידרש.
הובלה חינם תינתן על מוצרים המוגדרים כ”הובלה חינם”.
מעל לקומה שלישית בבניין ללא מעלית או ללא מעלית זמינה ואו מעבר במדרגות ספירלה תידרש תוספת תשלום למוביל במעמד ההובלה ,המחיר הסופי יקבע ע”י חברת ההובלה.
פירוק דלתות- במידה ויש לפרק חלק מהמוצר כדי להכניסו בפתח כלשהו, הדבר כרוך בתשלום נוסף ישירות למוביל,התשלום יינתן למוביל במעמד האספקה בלבד.
הובלה חינם אינה כוללת עלות הובלה מיוחדת כגון מנוף, תוספת הובלה מעבר לקו הירוק, רכב ממוגן בהובלה מעבר לקו הירוק וכד’.
המבצע תקף על כלל המוצרים באתר, זמן האספקה הינו עד 7 ימי עסקים (פרט למוצרים שצוין עבורם זמן אספקה ארוך יותר).
מקרים חריגים בהם יש צורך בתוספת תשלום להובלה:

  • פירוק דלתות למקרר דלת מעל דלת – 120 ₪
  • פירוק דלתות מקרר דלת ליד דלת ומקרר – 160 ₪
  • תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למוצר לבן** – 40 ₪
  • תוספת קומה מעל קומה ג’ לבניין שאינו על עמודים למקרר דלת מעל דלת – 50 ₪
  • תוספת קומה בבניין מעל קומה ג’ שאינו על עמודים לקרר דלת ליד דלת – 70 ₪
  • תוספת לקומה בתוך בית פרטי – 100 ₪
  • תוספת לקומה בתוך הבית (מדרגות ספירלה) – 80 ₪
  • הובלת מזגנים – 50 ₪ לקומה

**מוצר לבן- מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור בנוי, תנור משולב, קולט אדים ומדיח כלים.

ההובלה אינה כוללת שירותים כגון הובלה באמצעות מנוף, וכדומה. הזמנת המנוף ותשלום עבור המנוף הינם באחריות הלקוח בתיאום מול חברת ההובלות.
אין אפשרות לבצע הובלה כאשר המעברים בבניין ו/או בבית צרים מכדי להעביר דרכם את המוצר החשמלי (כגון מדרגות ספירלה).
אספקת מוצרים מעבר לקו הירוק, בקעת הירדן והערבה אילת ורמת הגולן כרוכה בתוספת תשלום.
לא תבוצע הובלה כאשר מדובר ביישוב שקיימת בו סכנת חיים למוביל

מועדי אספקה

זמן האספקה המקסימלי למוצרים הינו 7 ימי עסקים, מרגע הינתן אישור עסקה מחברת האשראי ובתיאום מראש עם חברת ההובלות. לא כולל אזורים מרוחקים כגון:רמת הגולן,בקעת הירדן,איזור הערבה ואילת,וישובים מעבר לקו הירוק שיתכן שזמני האספקה לאזורים אילו יהיו מעבר לזמן הנ”ל
מועד האספקה וכן המועד לביצוע איסוף עצמי מחושבים על פי ימי עסקים, דהיינו ימים א’ – ה’ ואינם כוללים ימי שישי, שבת, ערבי חג ימי חג וימי שבתון.
האספקה ומועדי האספקה כפופים לנסיבות של כוח עליון כדוגמת שריפה, שיטפון, מלחמה, מצב חירום, וכו’ וכן כפופים לאירועים שאין לחברה שליטה עליהם כדוגמת טעות אנוש, עיכובים בנמל, שביתות, תקלות, חוסר במלאי יבואן/ספק וכיוצא בזה. במקרים כאמור, תיידע אתכם החברה, במועד המוקדם האפשרי, בדבר האיחור במועד האספקה ותאפשר לכם לבחור בין המתנה לקבלת המוצר או קבלת מוצר חלופי או ביטול העסקה והשבת כספיכם, אך מעבר לכך לא תהיו זכאים לפיצוי נוסף.
החברה לא תהא אחראית בגין עיכובים שאינם בשליטתה ו/או שמקורם בכם, לרבות אך לא רק עיכוב בגין קושי ליצור קשר עמכם בשעות העבודה המקובלות. עיכוב כאמור לא ייחשב כהפרת התחייבות של החברה לאספקת המוצר.

סעיף 30 בחוק לטיפול סביבתי בציוד חשמלי ואלקטרוני ובסוללות, התשע”ב- 2012 מטיל, בין היתר, חובה על משווקים של ציוד חשמלי ואלקטרוני המתאים גם לשימוש ביתי לקבל מהלקוח או ממי מטעמו, במועד המכירה או במועד האספקה, פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני שמקורה בציוד חשמלי ואלקטרוני דומה, והיא בכמות או במשקל הדומים למוצר הנמכר, ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת על כך.

“ציוד חשמלי ואלקטרוני”- בהתאם להגדרה בחוק. הגדרה זו אינה כוללת רכיבים של ציוד חשמלי ואלקטרוני וחומר מתכלה שהוא חלק מציוד חשמלי ואלקטרוני.

“ציוד חשמלי ואלקטרוני דומה”- ציוד חשמלי ואלקטרוני מאותה קבוצת סיווג שנועד לשימוש דומה לציוד הנמכר, בלא תלות בשם היצרן או היבואן או בסימן המסחרי של פסולת הציוד והסוללות (להלן- “הציוד הישן”), לדוגמה – במידה ורכשתם מקרר בנפח פנימי של 200 ליטר לא יפונה מקרר בנפח פנימי של 600 ליטר ללא תוספת תשלום.

הנחיות לפינוי פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני מבית הלקוח במועד אספקת המוצר החדש:

הציוד הישן יהיה מוכן לפינוי ממקום סביר בו נעשה שימוש בד”כ (לדוגמא, מקרר פונה מהמטבח ומכונת כביסה מחדר הכביסה) או מהמקום בו מוצב המוצר החדש.
הציוד הישן יפונה כאשר הוא יכול לעבור בבטחה ובחופשיות את המפתן, את הפתחים ואת המעברים של הדירה ואו של הכניסה לבניין ולחצר הבניין ללא צורך בפירוק נוסף, בהפרדה או בניתוק של חלקים ממנה או מתשתיות המבנה.
הציוד הישן חייב להיות מנותק טרם פינויו מחשמל, גז או מים, רהיט או כל חיבור קבוע ארעי אחר לתשתיות הבית או לחפצים אחרים.
הציוד הישן יפונה כשהוא ריק. לא תפונה פסולת שאינה מהווה פסולת ציוד חשמלי ואלקטרוני, לרבות מים, קרח, מזון, כביסה או כל פריט אשר אינו חלק בציוד הישן עצמו.
הציוד הישן יפונה כשהוא שלם כלומר לא פורקו ממנו חלקים (לדוגמא- לא יפונה ציוד ישן ללא מנוע או דלת), לא יפונו חלקי מוצר ניתקים או מחוברים שאינם נמצאים בציוד הישן במועד הפינוי ואינם חלק ממוצר חדש דומה, לדוגמא: מגש תנור אפיה יפונה רק כאשר הוא בתור התנור הישן.
המוביל לא יידרש להמתין מעבר למספר דקות ספורות (לא יותר מ10 דקות) לצורך ביצוע פעולת הכנת הציוד הישן לפינוי עבור הלקוח.
לא יפונה ציוד ישן אשר עלול ליצור בעת פינוי סיכון בריאותי או בטיחותי.
ככלל, ציוד ישן יפונה ללא דרישת תשלום או תמורה אחרת, למעט מקרים חריגים בהם יש צורך בתשלום נוסף:

  • כאשר הציוד הישן נמצא בקומה שלישית ומעלה בבניין שבו אין מעלית או כאשר לא ניתן להשתמש במעלית לשם הורדת הציוד הישן.
  • כאשר הובלת המוצר החדש מתבצעת באמצעות מנוף, אזי לצורך פינוי הציוד הישן ע”י אותו מנוף, רשאי המשווק לגבות תשלום נוסף.
  • כאשר יש צורך בפירוק חלק מהציוד הישן. למשל פירוק דלת מקרר על מנת לפנותו.
  • כאשר יש צורך בפירוק הציוד מחיבורים שונים כגון חיבור לגז או חיבור מסך טלוויזיה למתלה.
  • כאשר הציוד אינו מוכן מראש לפינוי ע”י הלקוח, לדוגמה: הורדת מייבש כביסה מעל מכונת כביסה.

מומלץ כי הקונה יידע את איש המכירות מבעוד מועד אם ברצונו לפנות את המוצר הישן ובמקרים חריגים לפינוי.

אנו משתמשים בעוגיות על מנת לשפר את חווית המשתמש באתר. מדיניות הפרטיותאני מסכים