פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

קרם לילה | מכיל 50 מ"ל | אנטי אייג'ינג | ד"ר עור | Doctor Or

קרם לילה במרקם עשיר לעור בוגר 45+, מתאים לכל סוגי העור. פועל ביעילות כנגד סימני ההזדקנות של העור, בעל נוסחה ייחודית הפועלת בעומק האפידרמיס ומועשרת ברכיבים שיעילותם מוכחת. מסייע לצמצום קמטים, מטשטש את מראה כתמי הפיגמנטציה ומשקם את רמת הלחות וההזנה של העור. נבדק לעור רגיש, ללא פראבן.
תכולה: 50 מ"ל
רכיבים פעילים:
מיצוי תאי גזע צמחיים – קומפלקס חדשני אשר הוכח כמסייע להתחדשות העור ולהפחתת מראה הקמטים באופן משמעותי.
רטינול* וחומצות אלפא הידרוקסי – ידועים בתרומתם להאצת קצב חידוש התאים ולהבהרת כתמים, ע"י קילוף עדין של השכבות העליונות של העור, למראה עור אחיד וצעיר יותר.
חומצה היאלורונית וסקוולן – להענקת לחות אינטנסיבית והזנה לשעות ארוכות.
ויטמין C – נוגד חמצון רב עוצמה הידוע כמסייע לייצור קולגן ולמיצוק העור, תומך בתהליך התחדשות רקמת העור ומגן מפני הרדיקלים החופשיים.
*חשוב! מוצר זה מכיל ויטמין A. נשים בהריון / מניקות – יש להיוועץ ברופא לפני השימוש.
מחיר ל 100 - ש"ח
7290012850592
  מחיר רגיל: 169.90 ₪
מחיר: 125 ₪
משלוח חינם
משלוח נקודת איסוף : 0 ₪
זמן אספקה: 3 ימי עסקים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • זמן אספקה כ 3 ימי עסקים 
  • נקודת איסוף , קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
משלוח חינם משלוח חינם
קניה בטוחה

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies וכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה טובה ותכנים מותאמים אישית, על פי מדיניות הגנת הפרטיות.

<
תודה! נוספתם לרשימת ההמתנה
משהו השתבש, אנא נסו שוב מאוחר יותר
נא למלא פרטים בשדות המתאימים
השאירו פרטים ונעדכן אתכם כשהמוצר יחזור למלאי