באס פאנצ'י לעבודה בסביבה עוצמתית.
כשהן עושות שימוש בדרייברים בקוטר 40 מ"מ עשויים חומרים מיוחדים עם איוורור פנימי ייחודי שמספק באס דינאמי ויוצא דופן לצד הבידוד המעולה שלהן עם שימוש בספוגיות איכותיות עם ספוג בעל זכרון מצופה בעור רך, תקבלו חווית עבודה מדהימה, נוחות לצד סאונד מעולה ועמידות גבוהה לאורך זמן.
בנויות מעולה עד לפרטים הכי קטנים.
איכות הבניה המעולה של AIAIAI מביאה קשת ראש מחוזקת עם סיליקון מוזרק לעמידות חזקה במיוחד וניתנת לניקוי בקלות.
המנעו מעייפות האוזניים בעבודה לאורך סט ארוך.
אחת התופעות המשמעותיות ביותר בכל עבודה בעוצמה גבוהה היא עייפות האוזן שככל שהחשיפה לעוצמה גבוהה ארוכה יותר היא גורמת לנו לשמוע פחות פרטים (וגורמת נזק בלתי הפיך).
בזכות הבידוד המעולה לצד הסאונד המדוייק תוכלו לעבוד לאורך זמן בלי "לפוצץ" את האוזניים בווליום בנוסף לשימוש בדרייברים היחודיים שמיועדים למנוע דיסטורשן בסביבה רועשת.
TMA-2 של AIAIAI תוכננו ויוצרו במיוחד לשימוש מקצועי. האוזניות מודולריות ומורכבות ממספר רכיבים איכותיים: הקפסולות S02 מצופות טיטניום ומספקות סאונד פאנצ'י ששומר על דינמיקה מודגשת בתחום התדר הנמוך. שילוב של רצועת הקשת H02 הנוחה העשוייה מניילון יחד עם הספוגיות E02 שמספקות בידוד מצויין משלימים אוזניות קשיחות ועמידות לכל שימוש מקצועי.