מאפיינים בולטים
חוויית האזנה חלקה ונקייה מרעשים.
שחזור צליל עשיר ומפורט.
שליטה מדויקת על הסטריאו ואיכות צליל.
מבנה קל משקל ועמידות גבוהה.
1,510 ₪ כולל מע"מ
חוויית האזנה חלקה ונקייה מרעשים.
שחזור צליל עשיר ומפורט.
שליטה מדויקת על הסטריאו ואיכות צליל.
מבנה קל משקל ועמידות גבוהה.
ה-Goldring 1006 הוא ראש פטיפון מסדרת ה-1000 של Goldring, שמציע ביצועים יוצאים מן הכלל במחיר נגיש יחסית. ראש זה פועל בשיטת Moving Magnet (MM) אשר מיועדת לספק דיוק מרבי בשחזור הצליל מהתקליט מבלי להסתבך עם התקנות מסובכות. עם מחט אליפטית שניתנת להחלפה, ה-1006 מבטיח מעקב מדויק אחר חריצי התקליט ומצמצם עיוותים ושחיקה.
אחד היתרונות הבולטים של ה-Goldring 1006 הוא מנגנון ייחודי המפחית צבירת חשמל סטטי במהלך ההאזנה. המערכת משתמשת בקשת ניקל מצופה זהב אשר מייצרת מסלול הארקה ומפחיתה את הצטברות החשמל הסטטי שעלולה להוביל לרעשים והפרעות בצליל. בזכות תכונה זו, ה-1006 מציע חוויית האזנה איכותית ונקייה מרעשים סטטים מיותרים.
ה-Goldring 1006 מתבלט ביכולתו לשחזר פרטים קטנים מאוד ולהעביר נאמנה את הכוונה המקורית של האמן. הודות לעיצובו המדויק ושימוש בטכנולוגיות מגנטיות מתקדמות, כל פרט בתקליט נשמע בצורה ברורה ומלאה. צלילים חדים, שקופים ונקיים המבטיחים חוויית האזנה אותנטית.
ייחוד נוסף של Goldring 1006 הוא היכולת המצוינת שלו לשמור על הפרדת ערוצים מדויקת בזכות תכנון נכון של זווית האזימוט – הזווית בה המחט פוגשת את התקליט. תכונה זו מאפשרת שמירה על הפרדת ערוצים איכותית ומצמצמת את ה"זליגה" ביניהם, מה שמבטיח במה סטריאופונית מדויקת יותר וחוויית צליל טבעית בהרבה.
ה-1006 מתוכנן עם מבנה קל במיוחד, כאשר המגנט הוא מסוג Alnico V המבטיח מסה נמוכה ומעקב מדויק אחר תנועות המחט. המערכת המגנטית מורכבת עם מתכת ניקל מצופה זהב, מה שמבטיח חוסן ועמידות לאורך זמן.
החברה נוסדה בשנת 1906 בגרמניה ע"י האחים שרף ובשנת 1933 העתיקה את מושבה לאנגליה.
במרוצת השנים צברה מוניטין ולקוחות נאמנים תודות לביצועים ללא פשרות ועיצוב יוצא דופן.
כיום, השם Goldring מלווה בשלל קונוטציות של מקצועיות גבוהה ומוצרים נטולי פשרות ולא בכדי.
מוצרי החברה זוכים לפרסים ותשבחות מכל עבר, בכל שנה מחדש, החל מלקוחותיה הנאמנים
ועד למגזינים היוקרתיים כמו WhatHiFi, HiFi Choice ועוד.
אנו מזמינים אתכם להצטרף לרשימת לקוחותיה אניני הטעם של החברה מכל העולם וליהנות כל יום מחדש מסאונד אנלוגי משובח.
פרי פיתוח בריטי של עשרות שנים ויצור יפני קפדני.
לצפיה במגוון מוצרי החברה הנמכרים אצלנו בחנות לחצו כאן.