פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

הזמנות ושרות לקוחות 073-2241444
סניף ירושלים סניף פתח תקווה
לשרותכם בווטסאפ
0732241444

מיקרופון קונדנסר דגם MK 8 SENNHEISER

ה-Sennheiser MK 8 הוא מיקרופון קונדנסר אולפני מתקדם, המציע בחירה בין חמישה מרקמי קליטה שונים – כולל Cardioid, Supercardioid, Omni, Figure-8 ו-Wide Cardioid – מה שהופך אותו לפתרון ורסטילי במיוחד עבור מגוון שימושים באולפנים מקצועיים וביתיים כאחד.

המיקרופון מצויד בזוג דיאפרגמות רחבות בקוטר 1 אינץ’, המספקות קליטה עשירה, מפורטת ונאמנה למקור, עם תגובה מדויקת גם לפרטים הדקים ביותר של הצליל. הוא כולל פילטר חיתוך נמוכים דו-שלבי: האחד לחיתוך רעשים מתחת ל־60Hz, והשני להפחתת תהודה בתדרים שמתחת ל־100Hz, לשמירה על צליל מאוזן ונקי.

SENN-MK8
  מחיר רגיל: 4,633 ₪
מחיר: 4,029 ₪
משלוח לבית הלקוח : 50 ₪
זמן אספקה: 6 ימי עסקים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • אפשרות לעד 24 תשלומים (ועד 6 תשלומים ללא ריבית) 
  • קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
קניה בטוחה

מידע נוסף

ה-Sennheiser MK 8 הוא מיקרופון קונדנסר אולפני מתקדם, המציע בחירה בין חמישה מרקמי קליטה שונים – כולל Cardioid, Supercardioid, Omni, Figure-8 ו-Wide Cardioid – מה שהופך אותו לפתרון ורסטילי במיוחד עבור מגוון שימושים באולפנים מקצועיים וביתיים כאחד.

המיקרופון מצויד בזוג דיאפרגמות רחבות בקוטר 1 אינץ’, המספקות קליטה עשירה, מפורטת ונאמנה למקור, עם תגובה מדויקת גם לפרטים הדקים ביותר של הצליל. הוא כולל פילטר חיתוך נמוכים דו-שלבי: האחד לחיתוך רעשים מתחת ל־60Hz, והשני להפחתת תהודה בתדרים שמתחת ל־100Hz, לשמירה על צליל מאוזן ונקי.

ה-MK 8 בנוי בגוף מתכת קשיח לעמידות גבוהה, וכולל פונקציית הנחתה של 10dB או 20dB, המאפשרת עבודה עם מקורות עוצמתיים עד SPL של 142dB – מושלם להקלטת שירה, כלי נגינה אקוסטיים, חצוצרות, נאומים, פודקאסטים, שידורי רדיו והקלטות אווירה.

המיקרופון מגיע עם נרתיק בד מרופד ומתאם לסטנד, ומהווה תוספת מקצועית, גמישה ואמינה לכל סשן הקלטה.

פרטים טכניים

מפרט טכני
  • סוג מיקרופון קונדנסר (Condenser)
  • מרקם קליטה חד-כיווני (Cardioid), חד-כיווני (Supercardioid), חד-כיווני רחב (Wide Cardioid), רב-כיווני (Omnidirectional), ספרה 8 (Figure 8)
  • היענות תדרים 20Hz - 20,000Hz
  • יציאות XLR
  • SPL מקסימלי 142dB
  • קוטר קפסולה 1 אינץ'
  • פילטר Low-cut/Roll-off: 60Hz, 100Hz Pad: -10dB, -20dB
  • כבל מיקרופון ללא
  • ראש לסטנד מיקרופון כולל
  • עכבה 50Ω
  • משקל 485 גרם
  • מידות 16 × 5.7 ס"מ
כללי
  • מק"טSENN-MK8

מה אומרים עלינו בזאפ

  •  
  • תיאור חווית הקנייה: מקצוענות אמיתית. הרבה זמן אני כבר מיואשת מבעלי מקצוע בישראל. כאן הפיחו בי תקווה שיש מקצוענים אמיתים ועדיין יש בעלי מקצוע אמינים ומעולים. קנינו מקרן מסך, ומגבר. העבודה לא היתה פשוטה אך יונתן ושלמה לא התייאשו, עבדו עד מאוחר ולא עצרו עד שהכל היה מותקן כמו שצריך, מכוון ונקי. והכל באדיבות ונעימות. כל התקשורת מול בכור היתה מצויינת ומקצועית. כל מה שהבטיח קיים. תודה רבה לכם ♡ שנה טובה. שרון וצוות קפה יודפת

     
  • תיאור חווית הקנייה: חיפשתי ביום ו' ה 12.07.2019 בשעה 11.00 לפנה''צ חלקי ציוד להגברת מקהלה שאני אמור ללוות ביום ב' ה 15.07.2019.נקלעתי לפרסומת של שרון רייכטר והתקשרתי.קיבלתי מענה טלפוני מיידי על ידי נציג מקצועי שיודע מה הוא מוכר. היחס סבלני ולא חוסך בהסברים ונתן מענה לכל שאלה שהיתה לי.המחיר זול בהרבה מחנויות מתחרות.ביקשתי לשלוח לי את ההזמנה בדחיפות והוא ענה שישתדל מאוד.להפתעתי הרבה במוצ''ש ה 13.07.2019 קיבלתי טלפון מהשליח עם ההזמנה.הכל היה לשביעות רצוני מעל ומעבר.

     
  • תיאור חווית הקנייה: עשיתי הזמנה של מקרן ומערכת הגברה כולל התקנה. ההזמנה בוצעה ביום שישי. ביום שני כבר התקינו אצלי את הכל. ממש חברה מקצוענים עשו הכל כמו שצריך.. שמח לעבוד אתכם.. באמת ממליץ עליכם. מאוד אמינים

     
  • תיאור חווית הקנייה: לחנות זו יש שירות לקוחות בליגה אירופאית!!!!מחירים מצויינים והכי חשוב אבי תמיד זמין לתת שירות אמין ומהיר.אני עשיתי אצלו קניה גדולה ואני מאד מרוצה מהכל

     
 
no-lazy