אנא המתינו בזמן שהקובץ מועלה לשרת
פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

מכירה אישית

מוצר זה נמכר במכירה אישית, הצעות החל מ - 198 ₪

מגהץ קיטור מקצועי Fakir

הספק: 2150 וואט
לחץ קיטור: 6.5 בר
תפוקת אדים: 125 גרם לדקה
זמן חימום: 2 דקות
קיבולת מיכל מים: 1.6 ליטר
אורך כבל חשמל: 1.5 מטר
אורך כבל קיטור:  1.8 מטר
תחתית מגהץ: משטח קרמי נון סטיק
VIVALDI
LP.925641112112

תוספות ושדרוגים

 
בחרו אספקה
מחיר: 890 ₪
משלוח: 9 ₪
אחריות: אחריות היבואן הרשמי - סימול טרייד
זמן אספקה - עד 7 ימי עסקים
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • אחריות: אחריות היבואן הרשמי - סימול טרייד 
  • אפשרות לעד 12 תשלומים ללא ריבית 
  • קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
אחריות היבואן הרשמי - סימול טרייד חודשי אחריות
קניה בטוחה

מפרט מלא

טוסטר לחיצה 4 פרוסות Fakir מדגם GRAVIS

תחנת הגיהוץ בקיטור של FAKIR דגם VIVALDI, מרשימה ביותר בזכות העיצוב המודרני עם הצבעים העדכניים ביותר והפונקציות החדשניות שלה.
המגהץ בנוי באופן ארגונומי ומשקלו קל כמו נוצה, מה שמאפשר גיהוץ קל ללא כאבים במפרקי היד עקב משקל יתר.
הציפוי הקרמי והאיכותי של תחתית המגהץ, הספק גבוה של 2200 וואט, לחץ קיטור גבוה ביותר בשיעור של 6.5 בר, ותפוקת אדים של 125 גרם לדקה, מאפשרים למגהץ לנוע בקלות יתרה, וליישר את הקמטים הקשים ביותר בבגדי הכותנה העבים. טמפרטורת הגיהוץ האידיאלית ניתנת להתאמה בקלות באמצעות ווסת הטמפרטורה המשולב, כך שניתן למנוע נזקי חום לבגדים האהובים עליך.
התחנה מאפשרת פעולת קיטור אנכי, כך שניתן להחליק אפילו בגדים תלויים ללא מאמץ.
עם קיבולת של 1.6 ליטר, מיכל המים הנשלף בתחנת הקיטור מונע ריצה טורדנית הלוך ושוב לכיור הסמוך לצורך מילוי המים, ומקל בכך על הגיהוץ מאחר והינו בעל משקל קטן ביותר.
המגהץ מצויד במנגנון המונע טפטוף מים במהלך העבודה, וכן מנגנון בטיחות של ניתוק פעולה אוטומטי במצב שהמגהץ עומד ואינו פועל.

תכונות:
- לחץ קיטור גבוה ביותר : לתחנת מגהץ הקיטור שלנו יש לחץ קיטור של 6.5 בר, המאפשר גיהוץ עם עוצמה ויכולת החלקה של הקמטים העקשניים ביותר בבדי כותנה עבים.
- ציפוי קרמי איכותי : הודות לסוליית הקרמיקה התחתית של מגהץ הקיטור בעל אפקט הנון סטיק בלתי נדבק, ניתן להחליק בקלות על פני כל בגד, וליישר את הקמטים בקלות וללא מאמץ.
- מיכל מים נשלף : מיכל המים בתחנת הקיטור הינו מיכל נשלף בעל קיבולת של 1.6 ליטר, דבר המאפשר מילוי מים תוך כדי פעולה מבלי לכבות את התחנה. המיכל קל משקל ולכן מאפשר ניידות בקלות ובפשטות.
- רדיוס תנועה נרחב : באמצעות כבל החשמל באורך של 1.5 מטר, וכבל הקיטור באורך של 1.8 מטר, ניתן לנוע בגמישות סביב הבגד המיועד לעבודה ללא צורך בהתאמה מחדש של הבגדים על משטח הגיהוץ.
- עיצוב ארגונומי וביצועים גבוהים : מגהץ מחולל אדים FAKIR דגם VIVALDI לא גורם לעיפות במהלך הגיהוץ הודות לעיצוב שלו והמבנה הארגונומי, המתאים בצורה מושלמת ליד המשתמש. מכיוון שהוא קל יותר ממגהצי קיטור אחרים, הוא לא יפגע בפרקי הידיים. מאפשר חווית גיהוץ נעימה מבלי לעייף את הידיים ופרקי הידיים, גם במהלך עבודות גיהוץ ארוכות.
-בטיחות בשימוש : משתלב בצורה מושלמת בתא של דוד הקיטור היושב על משטח שולחן הגיהוץ, הודות לקצוות המגנים שלו ומונע תאונות ביתיות. הבגדים יכולים להיראות ללא רבב עם מגהץ המאפשר להיפטר לחלוטין מסיכוני הגיהוץ ולנוע בחופשיות.
- גיהוץ בטיחותי וחסכוני באנרגיה : מאפשר חסכון בהוצאות החשמל הודות לטכנולוגיה צורכת האנרגיה הנמוכה שלו. עם פונקציית הכיבוי האוטומטי התלת-כיווני שלו, הוא מונע צריכת חשמל כאשר אינך משתמש בו. הודות לתכונה של כיבוי כאשר לא נעשה בו שימוש לפרק זמן מסוים, הוא אינו משאיר סימני שאלה ודאגות במוחם של המשתמשים בו. למגהץ הקיטור של VIVALDI יש פונקציית כיבוי אוטומטית המאפשרת בטיחות אלקטרונית שתכבה את המגהץ לאחר הנחתו על הבסיס הקרמי בתחתית המגהץ למשך יותר מ- 30 שניות ותפיל אותו על צידו. אם המגהץ נמצא במצב אנכי או על המעמד שלו, פעולה זו תתרחש לאחר 8 דקות. לאחר כיבוי המגהץ, אם יש צורך להשתמש בו שוב, יש ללחוץ מחדש על מתג ה"הדלקה" כדי להפעיל מחדש את אספקת החשמל למכשיר.
- אפשרויות גיהוץ סוגים רבים ושונים של בדים כגון כותנה, פשתן או סאטן. על ידי בחירת הגדרת טמפרטורת עבודה, ניתן להשיג החלקה מושלמת גם על הבגדים העדינים ביותר.
- אחד המאפיינים הבולטים של מגהץ הקיטור זה הוא טכנולוגיית "Anti Calc", אשר נועדה לנקות את משקעי האבנית המצטברים עקב השימוש במי ברז ולהגן על מנוע הקיטור. בתחתית מיכל המים ניתן למצוא תיבה שמטרתה מניעת אבנית. השרף מחליף היונים הנמצא בתיבה מסוגל לרכך את איכות המים ולהאריך את חיי המוצר.
- המגהץ מגיע עם מערכת Anti Drop"" המונעת יציאה וטפטוף של טיפות מים מתחתית המגהץ על הבגדים במהלך הגיהוץ.

מפרט טכני:
הספק: 2150 וואט
לחץ קיטור: 6.5 בר
תפוקת אדים: 125 גרם לדקה
זמן חימום: 2 דקות
קיבולת מיכל מים: 1.6 ליטר
אורך כבל חשמל: 1.5 מטר
אורך כבל קיטור: 1.8 מטר
תחתית מגהץ: משטח קרמי נון סטיק
דוד קיטור: חיצוני פלסטיק, פנימי נירוסטה - עם התקן פלסטיק לאחסון כבל חשמל
לוח בקרה: מכאני עם מחוונים : קיטור מוכן, מים מועטים לחצן הפעלה ווסת קיטור
תרמוסטט: על גוף יחידת המגהץ
צבע הגוף: אפור לבן
צבע מיכל מים: טורקיז עם פיית מילוי באדום
יחידת מגהץ: פלסטיק עם לחצן קיטור ונורת מצב תרמוסטט

בערכה:
- עמדת גיהוץ בקיטור עם מיכל מים נשלף
- יחידת מגהץ עם תחתית קרמית
- כוסית מילוי מפלסטיק בנפח 200 מ"ל
- כבל חשמל באורך של 1.5 מטר מחובר לתחנת העגינה
- כבל קיטור באורך של 1.8 מטר מחובר לתחנת העגינה

מימדים:
אורך: 38.5 ס"מ
רוחב: 25.5 ס"מ
גובה: 30 ס"מ
משקל: 5.7 ק"ג

מאפיינים

כללי
  • הספק בוואט 2150 וואט
  • תפוקת אדים מקסימלית 125 גרם לדקה
  • מילוי מים תוך כדי פעולה ללא
  • נפח מיכל מים 1.6 ליטר
  • גלילה לכבל החשמלי גלילה ידנית
  • תחתית מגהץ Non-Stick
  • גיהוץ אנכי כולל גיהוץ אנכי
כללי
  • מק"טLP.925641112112

הפרטיות שלכם במקום הראשון! באתר המכירות "אולסייל" נעשה שימוש ב"עוגיות" (Cookies) וכלים נוספים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה ומותאמת אישית ואיסוף נתונים וסטטיסטיקות. מדיניות הפרטיות שלנו

תחל שנה ומבצעיה! עד 500 ₪ הנחה מיידית על כל האתר!
מוצר זה משתתף במבצע "תחל שנה ומבצעיה" - עד 500 שקלים הנחת קופון מיידית לרוכשים ב- 1,190 ש"ח ומעלה בכפוף למדרגות הזכאות. המוצרים המשתתפים נושאים את מדבקת "משתתף במבצע", אולסייל רשאית לשנות את תמהיל המוצרים על פי שיקול דעתה הבלעדי וללא הודעה מוקדמת. לא תקף במכירות אישיות (הצעות החל מ-). ט.ל.ח.