אנא המתינו בזמן שהקובץ מועלה לשרת

מקרר מקפיא עליון מבית שארפ דגם SJ2269

מקרר מקפיא עליון מבית שארפ דגם SJ2269
מנוע J-TECH INVERTER
נפח ברוטו כולל 481
שיטת הפשרה: No Frost
מידות: רוחב 70 ס"מ, עומק 72 ס"מ, גובה 177 ס"מ
  מחיר רגיל: 4,690 ₪
מחיר: 3,165 ₪
משלוח חינם
משלוח חינם: 0 ₪
אחריות: שנה על ידי היבואן
זמן אספקה: 7 ימים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • אחריות: שנה על ידי היבואן  
  • אפשרות לעד 18 תשלומים (ועד 10 תשלומים ללא ריבית) 
  • משלוח חינם, קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
שנה על ידי היבואן חודשי אחריות
משלוח חינם משלוח חינם
קניה בטוחה

פרטים טכניים

פרטי המוצר
  • מנוע J-TECH INVERTER
  • בקרת טמפרטורה אלקטרונית
  • Nano Deodorizer
  • מעצור בקבוקים
  • מדפי זכוכית
  • טכנולוגיה:
  • קירור היברידי
  • תאורת LED
  • מסנן ננו
  • עיצוב:
  • 2 דלתות
  • ידיות קצרות
  • בקרת טמפרטורה פנימית
  • גימור /צבע: כסוף/לבן/קרם - בהתאם למלאי הספק
  • תא הקפאה:
  • קירור מייבש (No –Frost )
  • מדף גודל מלא
  • יצרן קוביות קרח חצי אוטומטי
  • מגש לייצור קוביות קרח
  • קופסא לייצור קוביות קרח
  • דלת מקפיא
  • תא רגיל 2
  • תא קירור:
  • מדפי זכוכית נשלפים 2
  • מדף זכוכית קבוע
  • מגירות לפירות וירקות
  • מגירת צינון (-3c ) 1
  • תאורה פנימית חזקה
  • תאורת LED פנימית
  • דלת מקרר גורי
  • תא בגודל מלא 2
  • תא קצר 3
  • מעצור בקבוקים 1
  • מגש ביצים 1
  • כללי:
  • נפח ברוטו כולל 481
  • נפח אחסון (נטו) תא קירור 354
  • נפח אחסון (נטו) תא הקפאה 120
  • נפח אחסון (נטו) כולל 473
  • דירוג אנרגטי B
  • צריכת חשמל שנתית 416 קוט"ש
  • מידות:
  • רוחב 70 ס"מ
  • רוחב נדרש מינימלי 74 סמ
  • עומק 72 ס"מ
  • גובה 177 ס"מ

מה אומרים עלינו בזאפ

  • "המייבש שהזמנתי לא היה במלאי. התקשרו מהחנות והציעו לי בתמורה לקבל מייבש באיכות טובה יותר, ללא תוספת מחיר. המייבש הגיע תוך יומיים. והשירות של הטכנאי היה ראוי לציון." (מייבש TKF-8439A ,שאול)

     
  • "בשל תקלה משביתה נאלצתי לקנות מקרר בדחיפות תוך אילוץ הקשור לגודל הנישה בארונות המטבח. נציג החנות דוד יצר עמי קשר תוך כיומיים. הסתבר שהמקרר אותו הזמנתי (HAIER) אינו קיים במלאי. הוא הציע מקרר אחר (SHARPׂ) שעונה על הדרישות מבחינת מקום, בעלות מעט גבוהה יותר אבל המוצר לדעתי איכותי יותר ובהחלט שווה את התוספת. לאחר שהסברתי את דחיפות האספקה קיבלתי את המקרר למחרת בערב." (מקרר 2245 ,איליה)

     
  • "ברצוני לציין את אדיבותו של המוכר בשם דוד. למרות השעה המאוחרת בה התקשרתי ביום ראשון (החנות הייתה סגורה), בדק את המסך אדר ביקשתי לקנות. הבטיח לי לחזור אלי לטלפון, ואכן כך עשה. כאשר ביקשתי לקנות דגם אחר הסביר לי את ההבדלים, יש לציין כי זה היה הסבר באורך רוח ובלא כוונה למכור לי מוצר יקר יותר. ביום שלישי ביצעתי את ההזמנה, והיום יום חמישי בשעה 1030 קיבלתי את המסך. דוד תודה רבה והלוואי וירבו אנשים אדיבים כמוך." (טלויזיה LED ,טלויזיה LED)

     
  • "שירות מעולה ואדיב, מחיר מצויין, אין ספק שמצאתי את המקום האידיאלי לקנות בו מוצרי חשמל! ממליץ בחום לכולם, הספקתי מאז לקנות מוצרים נוספים דרכם וכרגיל, הכל דפק כמו שעון!" (מקרר 5GBB19PRYA ,נדב)

     
  • "שרות מהיר מקצועי ואדיב אשמח לקנות שוב. ותודה מיוחדת לנציגה בשם הילה על השרות האדיבמקצועי ושירותי ,זאת הפעם השלישית שאני רוכש בחנות וימוביל ובטוח אחזור לשם בעתיד . במקביל רכשתי מהם את שירות התיקונים המקיף , פשוט חווית קניה. תודה לכם." (מקרר grl28 ,ארז)

     
no-lazy