הוסף לעגלה

שירות לקוחות
050-8322244
050-0000000

whatsapp

תנור אפייה Blomberg BZO9790IN

ניקוי עצמי פירוליטי
פונקציות בישול 14 פונקציות (פירוליטי)
מדפי צד 6 רמות
מערכת מדפים טלסקופית 2 רמות (סטנדרטי)
תאורת פנים
פונקציית הפשרה לתנור
גריל חשמלי
בישול Conventio-l
חימום התחתון
מגירות סטנדרטיות 2
מגשים עמוקים 1
מדפי רשת למדפי צד 1
בישול בסיוע מאוורר
חימום מאוורר
גריל עם מאוורר
גריל נמוך
Eco Pyro
שמירת חום
חימום מאוורר חסכוני
אפיית פיצה
חלל ראשי – מערכת ניקוי פירוליטי
צבע המוצר נגד טביעות אצבעות lnox
בישול תלת מימדי
דירוג אנרגטי A
פח בר שימוש (ליטר) 75
צג / טיימר צג לדים – בקרת מגע
נעילת צג
דלת קרה
סוג דלת פנימית זכוכית מלא (מתפרק)
סגירה רכה
מסנן ריחות
בקרה אלקטרונית
מידות גומחא – תא (רוחבXעומקXגובה) (ס"מ) 56×55×59
מידות גומחא – מתחת למשטח העבודה (רוחבXעומקXגובה) (ס"מ) 56×55×60
מחיר: 3,989 ₪
משלוח חינם
משלוח רגיל: 0 ₪
אחריות: אחריות: שנה ע"י ראלקו היבואן הרשמי
זמן אספקה: 5 ימי עסקים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • זמן אספקה: עד 5 ימי עסקים 
  • אחריות: אחריות: שנה ע"י ראלקו היבואן הרשמי  
  • אפשרות לעד 24 תשלומים (ועד 12 תשלומים ללא ריבית) 
  • משלוח רגיל, קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
אחריות: שנה ע"י ראלקו היבואן הרשמי חודשי אחריות
משלוח חינם משלוח חינם
קניה בטוחה

מה אומרים עלינו בזאפ

  •  
  • "שירות מעל ומעבר!! המכונה הישנה שלי שבקה חיים כשבבית יש לי שני ילדים חולים עם וירוס בבטן!! תוך יום קיבלתי את המכונה ולמחרת בבוקר את השירות! פשוט לא להאמין שזה כך בישראל!!!! תודה לכם." (מכונת כביסה W8800, הילה)

     
  • "שירות מקצועי, יעיל ואמין! מייבש הכביסה הגיע אלינו במהירות מספר שעות לאחר הרכישה!!! תודה רבה ותודה מיוחדת לשמעון המוביל - איש יקר, אין כמוך!" (מייבש כביסה ZTK123, גיא)

     
  • "התנור הקודם התקלקל והייתי חייב תנור מהיום להיום. הזמנתי את התנור הנ״ל והתקשרתי לוודא הזמנה, ברגע שבעלי החנות הבינו את הדחיפות , מיידית הם צלצלו לכל הספקים שלהם על מנת לאתר את התנור המתאים , נתנו המלצות, והיו יעילים מאוד. תוך מספר שעות התנור החדש הגיע אלי הבייתה. שירות מעל לכל ציפיה , וכל כך מיוחד בארץ. הרבה תודה לצוות המקצועי!" (תנור אפיה 760w, דניאל)

     
  • "היו לנו הרבה שאלות לגבי איזה יצרן עדיף או השוואת מחיר או איכות מוצר וסימיון עזר לנו עם המון סבלנות,הציע והמליץ על מוצרים טובים יותר במחירים נמוכים יותר, אנחנו גרים בצפון ובכל זאת הזמנה טלפונית עדיפה על סתם להיכנס לחנות ולקנות ללא בדיקה נוספת אצל דיגיטל אלקטריק.תודה רבה לסימיון." (מקרר+כיריים+תנור בנוי+מדיח 1251, אושרה)

     
  • "הגעתי לחנות ונפגשתי עם נציג בשם סימיון שנתן שירות מצויין ואדיב והפגין ידע נרחב. אספקת המוצר הייתה מהירה כפי שהובטח ולשביעות רצוננו המלאה." (מקרר GM749VTCAT ‏587, חיים)

     
 
no-lazy