הוסף לעגלה

שירות לקוחות
050-8322244
050-0000000

whatsapp

מקרר יין Normande ND24S ‏24 ‏בקבוקים נורמנדי

ניהול טמפרטורה קל עם מסך מגע דיגיטלי.
עיצוב אלגנטי של מדפי עץ איכותיים עם חזית נירוסטה.
שימוש כמקרר בנוי בלבד ( גומחה )
דלת נירוסטה עם זכוכית חסינה וידית מקצועיות.
מחיר: 2,886 ₪
משלוח חינם
משלוח רגיל: 0 ₪
זמן אספקה: 7 ימי עסקים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • אפשרות לעד 36 תשלומים (ועד 24 תשלומים ללא ריבית) 
  • משלוח רגיל, קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
משלוח חינם משלוח חינם
קניה בטוחה

פרטים טכניים

פרטי המוצר
  • מאפיינים:
  • ניהול טמפרטורה קל עם מסך מגע דיגיטלי
  • עיצוב אלגנטי של מדפי עץ איכותיים עם חזית נירוסטה
  • שימוש כמקרר בנוי בלבד (גומחה)
  • דלת נירוסטה עם זכוכית חסינה וידית מקצועית
  • תכונות ומבנה
  • נפח 51 ליטר
  • דלת זכוכית 2 שכבות משולבת נירוסטה
  • זכוכית דו שכבתית LOW-E glass עם טכנולוגיה ייחודית לשמירה על הטמפ’ הפנימית
  • 3 מדפי עץ עם מסילות טלסקופיות
  • עד 24 בקבוקים
  • בקרת לוח מגע ותצוגה דיגיטלית
  • טווח טמפרטורה: 5-20 מעלות צלזיוס
  • תאורת LED כחולה/לבנה
  • מדחס איכותי עם מאוורר המסייע למערכת הקירור
  • ידית מקצועית
  • הפשרה חצי אוטומטית (די פרוסט)
  • ארון בגימור שחור
  • מידות
  • רוחב 59.2 ס"מ
  • גובה 45.5 ס"מ
  • עומק 55.5 ס"מ.
  • משקל נטו 24.5 ק"ג

מה אומרים עלינו בזאפ

  •  
  • "שירות מעל ומעבר!! המכונה הישנה שלי שבקה חיים כשבבית יש לי שני ילדים חולים עם וירוס בבטן!! תוך יום קיבלתי את המכונה ולמחרת בבוקר את השירות! פשוט לא להאמין שזה כך בישראל!!!! תודה לכם." (מכונת כביסה W8800, הילה)

     
  • "שירות מקצועי, יעיל ואמין! מייבש הכביסה הגיע אלינו במהירות מספר שעות לאחר הרכישה!!! תודה רבה ותודה מיוחדת לשמעון המוביל - איש יקר, אין כמוך!" (מייבש כביסה ZTK123, גיא)

     
  • "התנור הקודם התקלקל והייתי חייב תנור מהיום להיום. הזמנתי את התנור הנ״ל והתקשרתי לוודא הזמנה, ברגע שבעלי החנות הבינו את הדחיפות , מיידית הם צלצלו לכל הספקים שלהם על מנת לאתר את התנור המתאים , נתנו המלצות, והיו יעילים מאוד. תוך מספר שעות התנור החדש הגיע אלי הבייתה. שירות מעל לכל ציפיה , וכל כך מיוחד בארץ. הרבה תודה לצוות המקצועי!" (תנור אפיה 760w, דניאל)

     
  • "היו לנו הרבה שאלות לגבי איזה יצרן עדיף או השוואת מחיר או איכות מוצר וסימיון עזר לנו עם המון סבלנות,הציע והמליץ על מוצרים טובים יותר במחירים נמוכים יותר, אנחנו גרים בצפון ובכל זאת הזמנה טלפונית עדיפה על סתם להיכנס לחנות ולקנות ללא בדיקה נוספת אצל דיגיטל אלקטריק.תודה רבה לסימיון." (מקרר+כיריים+תנור בנוי+מדיח 1251, אושרה)

     
  • "הגעתי לחנות ונפגשתי עם נציג בשם סימיון שנתן שירות מצויין ואדיב והפגין ידע נרחב. אספקת המוצר הייתה מהירה כפי שהובטח ולשביעות רצוננו המלאה." (מקרר GM749VTCAT ‏587, חיים)

     
 
no-lazy