תוצאות: 3575
מחיר | שם מיין לפי:

לפרטים ורכישה

מספר תשלומים לבחירה ללא ריבית: 5

שעון לד חשמלי באדום

מספר תשלומים לבחירה ללא ריבית: 5

מכונת גילוח נטענת פיליפס
0 מוצרים
סה"כ

טלסקופ כוכבים 70/400 עם חצובה, תיק נשיאה ומחבר אוניברסלי לסמארטפון

טלסקופ כוכבים מקצועי 70/400 כולל חצובה, תיק נשיאה ומתאם אוניברסלי לסמארטפון (מק״ט 127B, ברקוד 2452200680127). טלסקופ איכותי ועוצמתי המאפשר לגלות את פלאי היקום בקלות ובנוחות – צפייה בירח, בכוכבים ובנופים מרוחקים בחדות ובהירות מרשימות. אידיאלי לילדים, נוער ומבוגרים, למתחילים ולחובבי אסטרונומיה כאחד. הטלסקופ מפתח סקרנות, חשיבה מדעית ואהבה לחקר החלל, ומהווה מתנה מרגשת עם ערך חינוכי וזמן איכות משפחתי.
זמין במלאי למיידי
הטלסקופ מסוג שובר אור (Refractor) מצויד בעדשה קדמית בקוטר 70 מ״מ ובאורך מוקד של 400 מ״מ, המספקים תמונה חדה ובהירה. הוא מגיע עם חצובה איכותית ויציבה בעלת שלושה שלבים, כוונת Finder לאיתור מהיר של עצמים בשמיים וסט אביזרים מלא המאפשר להתחיל לצפות מיד עם פתיחת האריזה. המתאם האוניברסלי לסמארטפון מאפשר לצלם את הירח והכוכבים, לשתף ולשמור רגעים מיוחדים מהשמיים, ותיק הנשיאה הכלול בערכה מספק אחסון והובלה נוחים ובטוחים.

הערכה כוללת שתי עדשות: עדשה 25 מ״מ המעניקה הגדלה של ×16 ועדשה 10 מ״מ עם הגדלה של ×40, וכן מגדיל טווח (Barlow) ×3. טווח ההגדלה ללא מגדיל נע בין ×16 ל־×40, ועם מגדיל הטווח מתקבלות הגדלות של ×48 בשילוב עדשת 25 מ״מ ועד ×120 בשילוב עדשת 10 מ״מ, כך שטווח ההגדלה הכולל של הטלסקופ הוא ×16–×120.

תכולת הערכה כוללת: טלסקופ כוכבים 70/400, חצובה איכותית בעלת שלושה שלבים, עדשת 25 מ״מ, עדשת 10 מ״מ, מגדיל טווח ×3, כוונת Finder, מתאם אוניברסלי לסמארטפון ותיק נשיאה. טלסקופ זה הוא הבחירה המושלמת לכל מי שרוצה להרים את המבט לשמיים ולהפוך כל תצפית לחוויה מרגשת ומעוררת השראה.

טלסקופ כוכבים 70/400 עם חצובה, תיק נשיאה ומחבר אוניברסלי לסמארטפון
מחיר: 499 ₪
משלוח לבית עד 4 ימים עם UPS: 39 ₪
אחריות: שנה עי היבואן הרשמי
זמן אספקה: 6 ימי עסקים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
טלסקופ כוכבים 70/400 עם חצובה, תיק נשיאה ומחבר אוניברסלי לסמארטפון
  • טלסקופ כוכבים מקצועי 70/400 כולל חצובה, תיק נשיאה ומתאם אוניברסלי לסמארטפון (מק״ט 127B, ברקוד 2452200680127). טלסקופ איכותי ועוצמתי המאפשר לגלות את פלאי היקום בקלות ובנוחות – צפייה בירח, בכוכבים ובנופים מרוחקים בחדות ובהירות מרשימות. אידיאלי לילדים, נוער ומבוגרים, למתחילים ולחובבי אסטרונומיה כאחד. הטלסקופ מפתח סקרנות, חשיבה מדעית ואהבה לחקר החלל, ומהווה מתנה מרגשת עם ערך חינוכי וזמן איכות משפחתי. 
שנה עי היבואן הרשמי חודשי אחריות
קניה בטוחה

מידע נוסף

טלסקופ כוכבים 70/400 עם חצובה, תיק נשיאה ומחבר אוניברסלי לסמארטפון
מק"ט: מק"ט:127B
אידיאלי לילדים נוער ומבוגרים מגביר ומפתח את יצר הסקרנות והחשיבה
ברקוד: 2452200680127
טלסקופ מקצועי עם חצובה
כולל סט אביזרים מושלם
מגיע עם תיק נשיאה !
כולל מחבר אוניברסלי לסמארטפון
טלסקופ כוכבים / חצובה / עדשה 25 מ"מ / עדשה 10 מ"מ / מגדיל טווח X3
קוטר עדשה: 70 מ"מ
אורך: 400 מ"מ
עדשה: 25 מ"מ – הגדלה פי X16
עדשה: 10 מ"מ – הגדלה פי X40
הגדלה: 16X40 (ללא מגדיל טווח)
מגדיל טווח X3 + עדשה 25 מ"מ – הגדלה פי X48
מגדיל טווח X3 + עדשה 10 מ"מ – הגדלה פי X120
הגדלה: 16X120 (כולל מגדיל טווח)
כוונת פינדר
חצובה איכותית – שלושה שלבים

פרטים טכניים

פרטי המוצר
  • טלסקופ כוכבים 70/400 עם חצובה, תיק נשיאה ומחבר אוניברסלי לסמארטפון
  • טלסקופ כוכבים מקצועי 70/400 כולל חצובה, תיק נשיאה ומתאם אוניברסלי לסמארטפון (מק״ט 127B, ברקוד 2452200680127). טלסקופ איכותי ועוצמתי המאפשר לגלות את פלאי היקום בקלות ובנוחות – צפייה בירח, בכוכבים ובנופים מרוחקים בחדות ובהירות מרשימות. אידיאלי לילדים, נוער ומבוגרים, למתחילים ולחובבי אסטרונומיה כאחד. הטלסקופ מפתח סקרנות, חשיבה מדעית ואהבה לחקר החלל, ומהווה מתנה מרגשת עם ערך חינוכי וזמן איכות משפחתי.
  • הטלסקופ מסוג שובר אור (Refractor) מצויד בעדשה קדמית בקוטר 70 מ״מ ובאורך מוקד של 400 מ״מ, המספקים תמונה חדה ובהירה. הוא מגיע עם חצובה איכותית ויציבה בעלת שלושה שלבים, כוונת Finder לאיתור מהיר של עצמים בשמיים וסט אביזרים מלא המאפשר להתחיל לצפות מיד עם פתיחת האריזה. המתאם האוניברסלי לסמארטפון מאפשר לצלם את הירח והכוכבים, לשתף ולשמור רגעים מיוחדים מהשמיים, ותיק הנשיאה הכלול בערכה מספק אחסון והובלה נוחים ובטוחים.
  • הערכה כוללת שתי עדשות: עדשה 25 מ״מ המעניקה הגדלה של ×16 ועדשה 10 מ״מ עם הגדלה של ×40, וכן מגדיל טווח (Barlow) ×3. טווח ההגדלה ללא מגדיל נע בין ×16 ל־×40, ועם מגדיל הטווח מתקבלות הגדלות של ×48 בשילוב עדשת 25 מ״מ ועד ×120 בשילוב עדשת 10 מ״מ, כך שטווח ההגדלה הכולל של הטלסקופ הוא ×16–×120.
  • תכולת הערכה כוללת: טלסקופ כוכבים 70/400, חצובה איכותית בעלת שלושה שלבים, עדשת 25 מ״מ, עדשת 10 מ״מ, מגדיל טווח ×3, כוונת Finder, מתאם אוניברסלי לסמארטפון ותיק נשיאה. טלסקופ זה הוא הבחירה המושלמת לכל מי שרוצה להרים את המבט לשמיים ולהפוך כל תצפית לחוויה מרגשת ומעוררת השראה.
no-lazy