חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
אוזניות Nothing Ear (2)
יצרן: Nothing
טווח מחירים: 200 - 500 ₪
חיבור למכשיר: True Wireless
עיצוב האוזניות: אוזניות In Ear
סוג האוזניות: אוזניות אלחוטיות
ביטול רעשים: ביטול רעשים
מצב שקיפות לסביבה: כולל מצב שקיפות
תאריך כניסה לאתר: 3/2023
ציון WiseBuy
9
דירוג הגולשים
(3 מתוך 5)
חוות דעת גולשים
שילה כהן 16.04.24
יצחק 22.02.24
Shlomi mor 15.12.23
Akiva 20.04.23
דוד 08.04.23
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - אוזניות Nothing Ear (2)

הטוב
  • איכות צליל טובה מאוד
  • ביטול רעשים, מצב שקיפות
  • זיהוי הוצאה מהאוזן
  • טעינה אלחוטית
  • חיבור בו זמני לשני מכשירים
  • זיווג מהיר למוצרי גוגל ומיקרוסופט
הרע
  • השליטה בלחיצות לא תמיד מגיבה היטב
  • צריך קצת התעסקות כדי לקבל צליל מיטבי
  • 4 שעות סוללה בלבד (עם ANC)
  • קייס הטעינה עדיין קצת גדול
בשורה התחתונה
הדור השני של האוזניות True Wireless של Nothing מספק את הסחורה בגדול. הן מציעות חבילה מפנקת מאוד של תכונות, שממש קשה לחשוב על משהו שחסר: ביטול רעשים ומצב שקיפות, זיווג מהיר וטעינה אלחוטית, חיישן קרבה ושליטה על כל מה שצריך כולל ווליום, עיצוב ייחודי ואפליקציה נוחה. מעל הכל, הסאונד שהן מסוגלות להפיק מצוין - בדגש על מסוגלות, כיוון שבברירת מחדל הצליל קצת אנמי, אבל איקוולייזר, תבניות סאונד מוכנות ובעיקר אשף הסאונד הפרסונלי מאפשרים לקבל צליל נפלא שמתאים להעדפות שלכם.
Ear (2)
ההצעות הזולות ביותר למוצר זה
מחיר סופי: 499 ₪
מחיר סופי: 499 ₪
מחיר סופי: 499 ₪
להשוואת המחירים המלאה מ-5 חנויות>>
הקדמה

חברת Nothing קיימת פחות משלוש שנים, אבל המוצרים שלה מייצרים כותרות ועניין כמו חברה ותיקה. אפשר לזקוף זאת לזכות המייסד שלה קארל פיי, שייסד גם את OnePlus בעבר, או לזכות השאיפה שלה לייצר אקוסיסטם של מוצרים מוקפדים בעיצוב אייקוני וייחודי.


אחרי טלפון אחד ושני זוגות אוזניות, השיקה החברה לאחרונה את Nothing Ear (2), אוזניות True Wireless שממשיכות את דרכן של הדגם הראשון עם שורה ארוכה של שיפורים ועדכונים. הן מציעות דרייברים בקוטר 11.6 מ"מ עם תמיכה באודיו High-Res 24 bit ובמקודד LHDC, תקן Bluetooth 5.3, עמידות בזיעה ואבק בתקן IP54, ביטול רעשים אקטיבי של עד 40 דציבל, חיי סוללה מוצהרים של עד 6.3 שעות רצופות, טעינה אלחוטית ועוד.

המוצר נמסר לבדיקה באדיבות BUG היבואן הרשמי

איכות הצליל

(50% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

לכותב שורות אלה לא יצא להתנסות בדגם הראשון של Nothing, אבל במקום זאת השווינו את הדור השני לשורה של אוזניות In-Ear אחרות שבדקנו בעבר, כולל בין היתר Edifier NeoBuds Pro וסנהייזר מומנטום TWS2.


ישר מהקופסה, ה-Nothing Ear (2) מייצרות צליל ניטראלי יחסית, שלא הצליח להרשים אותנו במיוחד. התדרים הגבוהים היו מרוסנים מדי, הבאס חלש מדי וניכר שהאוזניות מדגישות קצת יותר את תדרי האמצע וה-High mid, מה שמבליט היטב קולות של זמרים; כן הבחנו שהצליל רחב יותר משאנחנו רגילים באוזניות In-Ear אחרות, ומעניק תחושה שהמוזיקה אופפת את המאזין. 


אבל זה רק ההתחלה. האפליקציה של החברה כוללת איקוולייזר ויזואלי פשוט, שמאפשר בחירה בכמה תבניות סאונד מוגדרות מראש - יותר טראבל, יותר באס, מצב הדגשת צלילי דיבור או שירה, ומצב מאוזן סטנדרטי; וכן אפשרות לערוך את האיקוולייזר בשלושה פרמטרים בלבד, באס מיד וטראבל. אף אחד מה-presets לא היה טוב מספיק לטעמנו, והשליטה הידנית משום מה גורמת להחלשת הווליום כאשר מגבירים את האחד הפרמטרים, כך שזה לא היה פיתרון רצוי מבחינתנו.


Nothing Ear (2): יש להן (כמעט) הכל


מה שהוציא לאור את הפוטונציאל הגלום באוזניות הללו היה פיצ'ר הסאונד הפרסונלי. לא תלינו בו תקוות רבות מדי - פגשנו הרבה אוזניות שהבטיחו התאמה אישית של הצליל אבל התוצאות היו מאכזבות. לא במקרה הזה: אחרי מבחן שמיעה קצר שבו התבקשנו ללחוץ על כפתור וירטואלי כאשר שמענו צלילים, האוזניות כוילו בהתאם לשמיעה האישית שלנו, כולל הדגשה של תדרים שכנראה שאיננו שומעים היטב, והתוצאה היתה מצוינת. הצליל הפך לעשיר, מודגש וחי, עם טראבל חד אבל לא מוגזם, באס עמוק יותר והגשה כללית תוססת וכיפית להאזנה. מה שיפה זה שהאפליקציה ממשיכה לאפשר לכם שליטה גם אחרי שהגדרתם את הסאונד הפרסונלי, כלומר ניתן להגדיר שהוא יחול באחוז מסוים ולא במאה אחוז, כך שאם הסאונד הפרסונלי מפיק צליל חד מדי, לדוגמה, אפשר לאזן זאת ולהגדיר שהוא יחול רק ב-40%. בנוסף ניתן לשלב אותו עם תבניות הצליל הרגילות, ואנחנו מצאנו ששילוב שלו יחד עם מצב הדגשת הבאס נתן את התוצאה המיוחלת מבחינתנו.


הווליום המרבי של האוזניות גבוה מאוד, ולא היתה לנו בעיה כלשהי איתן באספקט הזה. לפני שנגיע לביטול הרעשים האקטיבי, נציין שהמבנה של האוזניות מייצר אטימה פסיבית טובה שמחרישה חלק מרעשי הסביבה; כמובן שלצד היתרון הזה, שרוול הסיליקון שנכנס לתוך האוזן מייצר גם את אפקט הסטטוסקופ הידוע לשמצה שגורם לכם לשמוע את עצמכם נושמים או צועדים, ומקשה על הדיבור כשהן בתוך האוזן. 


Nothing Ear (2) מציעות ביטול רעשים אקטיבי לצד מצב שקיפות לסביבה. ביטול הרעשים עובד היטב, וגם אם אינו משתווה לשמות הגדולים בתעשייה, הוא בהחלט מחריש בהצלחה רחשי רקע מונוטוניים של מנועים, מזגן, רעש נסיעה של רכב וכדומה. עם זאת, ה-ANC לא מנסה אפילו להתמודד עם תדרים גבוהים יותר, כך שבהליכה על חוף הים שמענו גם את התנפצות הגלים לידינו וגם את הצעדים שלנו על חלוקי האבן למרות שביטול הרעשים היה פעיל. 


Nothing Ear (2): יש להן (כמעט) הכל


מצב השקיפות לסביבה עושה עבודה לא רעה בכלל. הסאונד לא לחלוטין "שקוף" אלא גם כאן יש קצת יותר ביטוי לתדרי אמצע, מה שיכול להיות דווקא יתרון כיוון שהוא מבליט תדרי דיבור אנושי, כך שאם מישהו מנסה לדבר איתכם - אין צורך לשלוף את האוזניות מהאוזניים ותוכלו לשמוע אותו מצוין במצב השקיפות.


ה-latency של ה-Nothing Ear (2) טוב מאוד, וזה אומר שכאשר צפינו בוידיאו, הסאונד היה מסונכרן עם התמונה גם מבלי שהפעלנו את מצב ה-Low latency הייעודי, אם כי הוא יכול לשפר את המצב עוד יותר עבור גיימינג.

נוחות השימוש

(25% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

היו שטענו שהדור הראשון של האוזניות של Nothing נסוב ברובו סביב העיצוב הייחודי, בעוד שהסאונד הוזנח. כפי שנוכחנו לגלות, בדור החדש נושא הסאונד בהחלט טופל, אבל גם העיצוב האייקוני לא נזנח. מדובר באוזניות כמעט זהות, עם אותה תצורת רגליות קצרות וגוף פלסטיק לבן ושקוף שחושף באלגנטיות את הקרביים (המעוצבים להפליא גם הם) של האוזניות עצמן. אלמנט השקיפות ממשיך גם בקייס הטעינה, שבדור הנוכחי צמצם מעט ממדיו ולמרות שהוא לא בדיוק קומפקטי, הוא אכן קצת קטן יותר ונוח יותר להכניס לכיס, בין היתר בזכות המבנה הפתוח שלו.


Nothing Ear (2): יש להן (כמעט) הכל


מעבר לעיצוב, קייס הטעינה מוצלח מבחינתו משתי סיבות. ראשית, קל לפתוח ולסגור אותו, ועוד יותר מזה - קל לשלוף את האוזניות שמונחות בתוכו ולהחזיר אותן בחזרה לתושבות שלהן. אין כאן מבנה מסובך או מבלבל, פשוט משכיבים את האוזניות בקרבת התושבות והמגנטים דואגים למשוך אותן למקום ולהשאיר אותן שם. שנית, הקייס תומך לא רק בטעינה חוטית עם כבל USB-C אלא גם בטעינה אלחוטית. נורית חיווי לבנה בודדת היא כל מה שתקבלו כאינדיקציה לסוללה; היינו שמחים לקבל לפחות שורה של כמה נוריות כדי לקבל אינדיקציה מעט יותר מפורטת, אבל נסתפק בחיווי המפורט שמופיע בתפריט ה-Bluetooth של הטלפון ובאפליקציה.


Nothing Ear (2): יש להן (כמעט) הכל


האוזניות עצמן מגיעות עם שלושה גדלים של שרוולי סיליקון, כאשר כמו תמיד גודל ברירת המחדל התאים לנו במדויק לאוזניים. הן נוחות מאוד ולא זזות בתוך האוזן גם בתנועה, והצלחנו לצפות במשדר שלם של חצי גמר האירוויזיון איתן מבלי שהרגשנו אי נוחות או כאב (שלפנו אותן מדי כחצי שעה רק כדי להתאוורר קצת).


השליטה ב-Nothing Ear (2) מתבצעת באמצעות לחיצה בשתי אצבעות אל איזורים ייעודיים שעל הרגליות - בדומה לשליטה באוזניות ה-Airpods של אפל. האוזניות מאפשרות לכם לשלוט על הכל - כולל דפדוף בין שירים, עצירה והפעלה, מעבר בין ביטול רעשים למצב שקיפות ושליטה על הווליום, כאשר באפליקציה תוכלו להגדיר איזה צירוף לחיצות מבצע כל פעולה. למרות זאת, השליטה באוזניות לא היתה לנו מאוד נוחה כיוון שהתגובה ללחיצות לא הכי מהירה, ולפעמים קרו לנו לחיצות אקראיות כשרק רצינו לסדר את האוזניות בתוך האוזן.


האוזניות הללו תומכות ב-Dual connection (או Multipoint), כלומר הן יכולות להיות מזווגות ומחוברות בו זמנית לשני מכשירים, כאשר הן יכולות לעבור ביניהם לפי הצורך. כך למשל כאשר אתם שומעים מוזיקה בחיבור למחשב ונכנסת לכם שיחה בסלולרי, השמע עובר אוטומטית מהמחשב לטלפון. המעבר הזה לא תמיד חלק כמו שזה נשמע, ולעיתים נאלצנו לחכות יותר מ-10 שניות עד שהמכשיר השני הצליח להעביר בהצלחה את אות הצליל לאוזניות. 


Nothing Ear (2): יש להן (כמעט) הכל


עוד פיצ'רים חכמים ששמחנו לראות כאן הם תמיכה ב-Google Fast Pair - ברגע שהתחברתם אליהן עם מכשיר אחד שלכם, כל מכשיר נוסף שמחובר עם אותו חשבון גוגל יזהה כשתפתחו אותן בקרבתו ויציע לכם להתחבר אליהם בהליך זיווג מזורז; וכן Microsoft Swift Pair שעושה פעולה דומה.


האפליקציה של Nothing מציעה תצוגה מפורטת של הסוללות בכל אוזניה בנפרד ובקייס בנפרד, אפשרות לעדכוני קושחה, איקוולייזר כפי שפירטנו בסעיף איכות השמע, שליטה במצבי ביטול הרעשים, בחירת סוג המקודד שבו תרצו להשתמש, הפעלה של תכונת Dual connection, הפעלת מצב low lag לגיימינג והפעלה או ביטול של זיהוי הקרבה, שמאפשר לאוזניות לעצור את המוזיקה ברגע ששולפים אותן מהאוזניים. האפליקציה מעוצבת, נוחה לתפעול והחיסרון היחיד מבחינתנו הוא בכך שאין איקוולייזר עשיר ומלא להתאמה אישית.


ה-Nothing Ear (2) עמידות באבק וזיעה בתקן IP54, כאשר קייס הטעינה עומד בתקן IP55. זה אומר שהן לא מתאימות לסביבות רטובות במיוחד כמו ים או בריכה אבל בהחלט מסוגלות להתמודד עם הזעה מרובה בזמן אימון או בגשם.

משך פעולת הסוללה

(25% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

Nothing Ear (2) מבטיחות עד 36 שעות של האזנה למוזיקה (בשילוב של מחזורי טעינה בתוך הקייס), שזה בערך 6.5 שעות רצופות עם ANC כבוי או 4 שעות עם ANC פעיל. האוזניות תומכות בטעינה מהירה כך שלדברי החברה 10 דקות שלהן בתוך הקייס מעניק להן 8 שעות של פעולה. כפי שציינו, הקופסה תומכת בטעינה אלחוטית בתקן Qi הסטנדרטי, ובהספק של 2.5 וואט.


Nothing Ear (2): יש להן (כמעט) הכל


בבדיקה שעשינו, האוזניות החזיקו קצת יותר מ-4 שעות של האזנה רציפה עם ביטול רעשים פעיל - בהתאם להצהרת היצרנית. מדובר בזמן סוללה לא מאוד מרשים בהשוואה למתחרים בשוק, שחלקם מספקים 6 שעות האזנה ויותר, אבל הטעינה בתוך הקייס אכן מהירה מאוד ועשר דקות בפנים הספיקו כדי לטעון את האוזניות ל-50%, שזה מצוין.

המוצר נמסר לבדיקה באדיבות BUG היבואן הרשמי

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply