חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
טלפון סלולרי Xtreamer Ban-G
גודל מסך: 5.7 אינטש
מערכת הפעלה: Android
נפח אחסון פנימי: 16GB
כרטיס SIM: Dual SIM
שנת הכרזה: 2013
מבנה המכשיר: רגיל
Smartphone: סמארטפון
מעבד: Cortex-A7
ציון WiseBuy
8.1
דירוג הגולשים
(0 מתוך 5)
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - טלפון סלולרי Xtreamer Ban-G

הטוב
  • גלישה נוחה מאוד, מסך ענק
  • איכות שמע טובה באוזניות
  • איכות המסך טובה בצפייה ישירה
  • חיי סוללה מספקים
  • מהירות פעולה מפתיעה לטובה
  • תמיכה בשני כרטיסי סים
הרע
  • מקלט GPS בעייתי מאוד
  • כבד ומגושם ביותר
  • זוויות צפייה וצבעים פושרים במסך
  • איכות הרכבה סבירה בלבד
  • חזרה אטית ממצב שינה
בשורה התחתונה

אקסטרימר מציגה שיפור מתמיד באיכות התוצרים שלה. מסמארטפונים בינוניים מאוד ובעלי רכיבים זולים, היא התקדמה בדורות האחרונים למכשירים ראויים בהחלט; במשך כשבועיים בהם השתמשנו ב- Ban-G באופן יומיומי, נהנינו בהחלט מהשימוש בו – למעט עניין הכובד וה-GPS הגרוע. חובבי המסכים הענקיים ימצאו בו אופציה מעניינת; למעשה נראה שהוא יכול להתאים לדור המבוגר, שמעוניין במכשיר עם מסך גדול וקריא אך ניווט עם GPS לא בהכרח חשוב לו.

הקדמה

סצנת הסמארטפונים הסיניים מתפתחת בהתמדה בשנה האחרונה. ההתקדמות הרבה של התעשייה הסינית, הן בחומרת המכשירים והן בהקפדה על איכות הבנייה וההרכבה, מביאה יותר ויותר אנשים להתעניין במכשירי אנדרואיד מחברות שאינן המותגים המוכרים והבולטים. רשת Bug השיקה לאחרונה את המכשיר הרביעי של חברת Xtreamer, החברה שהייתה מוכרת לנו בעבר כחברת סטרימרים די מצליחה. הייצור הוא כמובן סיני, אך אקסטרימר מתיימרת לספק מכשירים בעלי בקרת איכות גבוהה והתאמה מוקפדת של התוכנה לחומרה.

Xtreamer Ban-G
הוא הפאבלט הראשון של החברה, עם מסך בגודל 5.7 אינטש ברזולוציית 1280x720 פיקסלים. המפרט שלו כולל את פלטפורמת MT6589 של MediaTek, עם מעבד מרובע ליבות מבוסס Arm Cortex-A7 במהירות 1.2GHz, זיכרון RAM בנפח 1GB מסוג DDR2, מאיץ גרפי PowerVR SGX 544, מצלמת 13 מגה פיקסל ומצלמה קדמית ברזולוציית 1.9 מגה פיקסל, קישוריות Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 ו-GPS, רדיו FM וכמובן תמיכה בשני כרטיסי SIM - סימן ההיכר של סמארטפונים תוצרת סין.

 מאנדרואיד היא אחת משלוש מערכות הפעלה בסמארטפונים. היא מתאפיינת בפתיחות ובהתאמה למגוון עצום של מכשירים. אנדרואיד מאפשרת התאמה אישית נרחבת של כל תכונה ומאפיין, וקל להחליף כל תוכנת בסיס (מחייגן ועד דפדפן) באפליקציה אחרת. ישנה תמיכה בווידג'טים בעמודי הבית שמציגים תוכן רלוונטי ולא רק אייקונים. בנוסף, ניתן לפתוח את מרבית מכשירי האנדרואיד להרשאות מתקדמות (Root) בקלות יחסית, ואף להחליף את גרסת המערכת (ROM) באופן עצמאי לגרסאות אחרות.החסרונות של אנדרואיד הם פעולה פחות זורמת וחלקה, בדרך כלל, מהמתחרה של אפל, ובפרגמנטציה רבה – לאמור, בגלל מגוון המכשירים והקונפיגורציות, חלק מהאפליקציות אינן מתאימות לכל המכשירים ועדכוני הקושחה מגיעים לעיתים באיחור, מפני שכל יצרן צריך להתאים את התוכנה למכשירים שלו בנפרד.
מקלט רדיו הנמצא בחלק מהטלפונים ומאפשר קליטה של שידורי רדיו בתדר FM. רוב מכשירי הסלולר שכוללים מקלט רדיו משתמשים באוזניות כאנטנה ולכן ניתן להאזין לרדיו רק כאשר האוזניות מחוברות.   תכונות נוספות של מכשירים עם רדיו היא תמיכה ברדיו RDS, המאפשר קבלה של מידע טקסטואלי אודות התחנה והשיר, וכן הקלטת שירים מהרדיו ושמירתם כקבצים להשמעה או כצלצול במכשיר. בחלק מהדגמים ישנה תכונת זיהוי מוסיקה המתנגנת ברדיו דרך האינטרנט (למשל, TrackIDשל סוני אריקסון).

איכות הקול ושמע

(15% מהציון הסופי)
8 מתוך 10

השמע באפרכסת המכשיר טוב מאוד – העוצמה גבוהה והצליל איכותי למדי. לא התקשינו לנהל שיחות נינוחות גם במקומות רועשים יחסית. מנגד, הספיקר שבגב המכשיר יחסית חלש (תופעה מוכרת וכאובה במכשירים סיניים רבים), ונראה שהוא מכוון להפיק צלילי באס וטראבל באופן מוגבר על חשבון תדרי האמצע, מה שגורם לצליל להישמע די חלול. הספיקר אמנם אינו אידילי להאזנה למוזיקה, אך את הרינגטונים הוא משמיע באיכות מניחה את הדעת ובעוצמה סבירה.

ההאזנה למוזיקה דרך אוזניות איכותיות הייתה לא דופי; קיבלנו צליל עשיר, מלא ונעים (ועם כוונון קל באיקולייזר ניתן לשפרו עוד יותר).

תופעה משונה שהבחנו בה – בחלק מהסיטואציות, הצליל במכשיר מתחיל בעוצמה חלשה ומתגבר תוך כמה שניות. למשל, אנחנו אוהבים להפעיל את צליל המקשים במקלדת. בכל פעם שהתחלנו להקליד, צליל המקשים היה חלש מאוד וככל שהתקדמנו בהקלדה הוא הלך והתגבר עד שהגיע לווליום הנכון. לא קריטי אבל קצת מרגיז.

טלפונים חכמים רבים כוללים מקלדת לצורך הקלדה נוחה יחסית של טקסט. בחלק מהדגמים המקלדת אינה מלאה ומותאמת למכשיר בידי היצרן, ובחלקם יש מקלדת QWERTY. זוהי מקלדת מלאה המכילה את כל האותיות, המבוססת על שיטת סידור האותיות כפי שאנו מכירים כיום בכל המקלדות המלאות. היא נקראת כך בשל סידור האותיות Q, W, E,  R, T, Y זו לצד זו בחלקה השמאלי העליון של המקלדת.

נוחות השימוש

(35% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

מי שמחליט לרכוש פאבלט, דהיינו סמארטפון ענק על גבול הטאבלט, יודע מראש שעליו להתפשר בעניין נוחות האחיזה והנשיאה. מכשירים עם מסך מגע הם מטבע הדברים מסורבלים וכבדים יותר מהממוצע, וזה לגמרי בסדר. עם זאת, Xtreamer Ban-G מותח את הגבול לטעמנו. הדמיון החיצוני שלו גורם לנו להשוות אותו ל-Galaxy Note 2 של סמסונג, ובהשוואה אליו הוא לא רק עבה יותר ב-5 מ"מ, אלא גם כבד יותר ב-17 גרם. אלו נתונים שנשמעים אולי קטנוניים, אבל ההבדל באחיזה מורגש; מדובר במכשיר כבד מאוד שנדרשת כף יד גדולה יחסית כדי להחזיקו, וכיס עמוק מספיק כדי להכילו.

Xtreamer Ban-G
מדובר במכשיר כבד מאוד שנדרשת כף יד גדולה יחסית כדי להחזיקו, וכיס עמוק מספיק כדי להכילו

מבחינת עיצוב, מדובר בהעתק חסר בושה של הנוט 2, עם גימור פלסטיק לבן, פינות עגלגלות, מסגרת כסופה מבריקה מסביב ואפילו אלמנט המצלמה והספיקר מאחור דומים להפליא. עם זאת, אקסטרימר עשתה בחירות שונות במיקום המחברים והמקשים: לחצני הווליום ממוקמים מימין, ומעליהם מקש ההפעלה וכיסוי. צדו השמאלי של המכשיר חף ממקשים, בחלקו העליון נמצא שקע האוזניות ובחלק התחתון, לא במרכז אלא לקראת הקצה השמאלי, נמצא שקע
Micro-USB לטעינה. הלחצנים הכסופים עושים רושם חיובי מבחינת עמידות ובסך הכל נוחים ללחיצה ולשימוש.

Xtreamer Ban-G
מבחינת עיצוב, מדובר בהעתק חסר בושה של הנוט 2, עם גימור פלסטיק לבן, פינות עגלגלות, מסגרת כסופה מבריקה מסביב ואפילו אלמנט המצלמה והספיקר מאחור דומים להפליא

קדמת המכשיר חפה ממקשים פיזיים או מקשי מגע, ובמקום זאת נמצא במסך עצמו ה- NavBar, אותו סרגל לחצנים וירטואליים של גוגל, שנמצא גם במכשירי Nexus האחרונים. אקסטרימר לא הסתפקה בלחצנים הסטנדרטיים – חזור, בית ויישומים אחרונים – והוסיפה שם לחצן רביעי לגישה לתפריט. בעינינו זה מיותר לחלוטין, אבל לא פוגע משמעותית בנוחות התפעול. אם כבר, התגעגענו ללחצן בית פיסי בקדמת המכשיר, שבלעדיו נאלצנו להדליקו רק עם לחצן ההפעלה בצדו הימני.

המסך, בגודל 5.7 אינטש, מציג רזולוציה של
1280x720 (אם להאמין למפרט הרשמי; תוכנות בדיקות החומרה למיניהן טוענות שהרזולוציה היא למעשה 1212x720), כך שמדובר בצפיפות פיקסלים של 257ppi בהערכה הנדיבה, או 247ppi בהערכה המחמירה.

איכות המסך היא פחות או יותר מה שציפינו לקבל במכשיר כזה: לא מדהימה, אבל בהחלט טובה מספיק כדי שלא נרגיש מאוכזבים. החדות בסדר גמור במרחק צפייה סטנדרטי, הבהירות גבוהה יחסית וקצב הרענון מהיר. מן הצד השני, הצבעים נראו לנו טיפה אנמיים בהשוואה למסכים איכותיים יותר עם נטייה מסוימת לכחלחל, ציפוי הזכוכית מחזיר השתקפויות רבות ומבט מדוקדק חושף זליגות אור קלות בפינת המסך השמאלית. מבחינת מגע לא היו לנו שום תלונות; המסך הגיב כנדרש ובדיוק נמרץ לכל נגיעה או מחווה שביצענו.

Xtreamer Ban-G
איכות המסך לא מדהימה, אבל בהחלט טובה מספיק. החדות בסדר גמור, הבהירות גבוהה יחסית וקצב הרענון מהיר. מן הצד השני, הצבעים נראו לנו טיפה אנמיים וההשתקפויות רבות

הבחירה של אקסטרימר לשלב כאן מסך HD בלבד, ולא Full HD, אפשרה כמובן חיסכון ניכר במחיר ובצריכת החשמל – אבל לא רק. מאחר ומדובר ברזולוציה נפוצה יותר כרגע, המכשיר מסוגל להציג את מרבית האפליקציות באופן תקין ולא כל עיוותים, ובנוסף הקריאות של טקסטים שונים הייתה נוחה יותר לעינינו הזקנות,  מאחר והאותיות גדולות יחסית.

את מערכת ההפעלה של
Xtreamer Ban-G פגשנו כבר ב- JoyZשבדקנו לא מזמן, עם אותו שילוב של אנדרואיד הנקי בתוספת אלמנטים מ-MIUI הסינית, אבל כאן ניכר השיפור הגדול ביותר שעשתה החברה בין המכשירים. כל התלונות שהיו לנו ב-JoyZ נעלמו ב-Ban-G; המכשיר רץ באופן חלק, מהיר ויציב להפליא - ברמה שלא פגשנו כמותה במכשירים סיניים אחרים שיצא לנו לבדוק (וחלקם עם חומרה חזקה יותר). נראה שנעשתה עבודה רבה בהתאמת התוכנה לחומרה, שבאה לידי ביטוי בפעולה יציבה ונטולת קרטועים. למעשה, ההנפשות השונות במכשיר היו באופן עקבי חלקות ומהירות יותר מאשר במכשיר LG Optimus G Pro (היקר וחזק בהרבה) שבדקנו ימים אחדים קודם לכן. אין לנו מושג איך אקסטרימר עשו זאת, אבל כל הכבוד להם.

תוכנת הבנצ'מארק
AnTuTu העניקה למכשיר ציון של 12970 נקודות - ציון ממוצע לז'אנר. בשימוש יומיומי נוכל לספר שברוב הזמן המכשיר מגיב היטב, טוען אפליקציות במהירות וללא לאגים משמעותיים ולא נתקלנו בבעיות זיכרון כלשהן. המאיץ הגרפי, מן הסתם, אינו מותאם למשחקים כבדים ועתירי גרפיקה - המשחק Asphalt 7 פעל בקצב פריימים יחסית נמוך, אך משחקים פשוטים יחסית כמו Temple Run הוא הריץ נפלא. מה שכן, הדלקת המסך קצת מייגעת – לוקח למכשיר זמן להתעורר ממצב שינה, והוא גם מפעיל את המסך באנימציית Fade In אטית מדי לטעמנו.

טלפון חכם מתאפיין בצג גדול, בקיבולת זיכרון גדולה, ולעיתים מצויד במסך מגע או במקלדת מלאה (QWERTY), לצורך הקלדה נוחה יותר של טקסט. מערכת ההפעלה במכשירים אלו מתקדמת ממערכת ההפעלה של טלפונים רגילים ולכן מאפשרת מגוון רחב של יישומים.
הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.
הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.
הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.
 מאנדרואיד היא אחת משלוש מערכות הפעלה בסמארטפונים. היא מתאפיינת בפתיחות ובהתאמה למגוון עצום של מכשירים. אנדרואיד מאפשרת התאמה אישית נרחבת של כל תכונה ומאפיין, וקל להחליף כל תוכנת בסיס (מחייגן ועד דפדפן) באפליקציה אחרת. ישנה תמיכה בווידג'טים בעמודי הבית שמציגים תוכן רלוונטי ולא רק אייקונים. בנוסף, ניתן לפתוח את מרבית מכשירי האנדרואיד להרשאות מתקדמות (Root) בקלות יחסית, ואף להחליף את גרסת המערכת (ROM) באופן עצמאי לגרסאות אחרות.החסרונות של אנדרואיד הם פעולה פחות זורמת וחלקה, בדרך כלל, מהמתחרה של אפל, ובפרגמנטציה רבה – לאמור, בגלל מגוון המכשירים והקונפיגורציות, חלק מהאפליקציות אינן מתאימות לכל המכשירים ועדכוני הקושחה מגיעים לעיתים באיחור, מפני שכל יצרן צריך להתאים את התוכנה למכשירים שלו בנפרד.

יישומי מולטימדיה

(15% מהציון הסופי)
6.5 מתוך 10

הפשרה הגדולה ביותר שנעשתה במכשיר הזה היא ללא ספק במצלמה. למרות הנתונים הטכניים המרשימים - 13 מגה פיקסל עם פלאש LED ומיקוד אוטומטי - המצלמה של ה- Xtreamer Ban-G די גרועה, לפחות בהשוואה למכשירים רציניים יותר כיום. התמונות שצילמנו איתה, גם בתנאי התאורה הטובים ביותר, יצאו חלביות, לא חדות מספיק, עם פירוט לקוי וצבעים שטופים וחיוורים. בצילום בתוך הבית יש רעש דיגיטלי רב ועיוות משמעותי בצבע.

צילום הוידיאו מתאפשר כאן ברזולוציית
1080p, והמצב כאן טוב אך במעט. הסרטונים, שנשמרים בפורמט 3GP, מציגים פירוט וחדות טובים יותר ובסך הכל נראים לא רע, אבל גם בהם ישנה מלאכותיות וצבעוניות לא מרהיבה.

Xtreamer Ban-G
למרות הנתונים הטכניים המרשימים, המצלמה די גרועה. התמונות שצילמנו איתה, גם בתנאי התאורה הטובים ביותר, יצאו חלביות, לא חדות מספיק, עם פירוט לקוי וצבעים שטופים וחיוורים

נגן המוזיקה שמותקן במכשיר הוא זה הגנרי של גוגל, Play Music. לצד נגן וידיאו סביר, מציעה החברה גם תוכנה לעריכת סרטונים בשם "אולפן הסרטים", וכן אפליקציית רדיו (עם קליטה טובה) ותוכנת רשמקול מעוצבת להקלטות.

מקלט ה-
GPS עשה לנו צרות. בפעמיים הראשונות, לא הצלחנו לקבל אות לוויין בשום אופן – גם לאחר למעלה מרבע שעה מתחת כיפת השמיים. כבר התייאשנו וסברנו שקיבלנו מכשיר תקול, אבל בהזדמנויות אחרות הצלחנו להינעל על אות – ואז לאבד אותו שוב ושוב במהלך הנסיעה. מאחר ומדובר במחלה ידועה של מכשירים המבוססים על מעבדי MediaTek בדורות הנוכחיים, יש לנו חשש שמדובר בתופעה סדרתית ושביצועי ה-GPS במכשיר זה רחוקים מלהיות טובים.

באמצעות נגן הוידיאו ניתן לצפות בסרטונים ובשידור וידיאו.   הורדת סרטונים (DOWNLOAD): הורדה והעברה של קטעי וידיאו למכשיר מפורטל סלולרי, מהאינטרנט או ישירות מהמחשב האישי באמצעות אחת משיטות התקשורת – כבל תקשורת, אינפרה אדום או Bluetooth.   זרימת וידיאו :(STREAM) תכונה ההופכת את המכשיר למעין טלוויזיה זעירה ניידת המאפשרת צפייה בשידורי חדשות, ספורט, ערוץ קליפים וכדומה, ללא יכולת הורדה למכשיר.
מקלט רדיו הנמצא בחלק מהטלפונים ומאפשר קליטה של שידורי רדיו בתדר FM. רוב מכשירי הסלולר שכוללים מקלט רדיו משתמשים באוזניות כאנטנה ולכן ניתן להאזין לרדיו רק כאשר האוזניות מחוברות.   תכונות נוספות של מכשירים עם רדיו היא תמיכה ברדיו RDS, המאפשר קבלה של מידע טקסטואלי אודות התחנה והשיר, וכן הקלטת שירים מהרדיו ושמירתם כקבצים להשמעה או כצלצול במכשיר. בחלק מהדגמים ישנה תכונת זיהוי מוסיקה המתנגנת ברדיו דרך האינטרנט (למשל, TrackIDשל סוני אריקסון).

גלישה וסנכרון

(15% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

הגלישה במכשיר מצטיינת, בזכות המסך הגדול ומהירות הגלישה המעולה. רמת הקליטה היתה טובה, הן ב-Wi-Fi והן ברשת הסלולרית, ולא חווינו ניתוקים או קליטה חלשה ביחס למכשיר הקבוע שלנו.

הדפדפן המובנה טען עמודים כבדים במהירות והגלילה בהם הייתה חלקה ונטולת עיכובים. בנוסף, אקסטרימר צירפה תמיכה בפלאש 10 בדפדפן. מצאנו שרזולוציית המסך מאפשרת קריאות טובה של טקסט באפליקציות השונות, ושאתרים רספונסיביים (אלה המתאימים עצמם למסך הסלולרי באופן אוטומטי) נראו היטב ולא תקלות.

החיבור למחשב מתבצע בפשטות רבה, בשיטת
Mass Storage. המחשב זיהה את המכשיר תוך שניות, ללא צורך בדרייברים, ואפשר לנו לגשת לכל התיקיות שבזיכרון הפנימי, כמו שאנו אוהבים.

משך פעולת סוללה

(10% מהציון הסופי)
9 מתוך 10

Xtreamer Ban-G מגיע עם סוללת ליתיום-יון ענקית בקיבולת נדיבה של 2700mAh. ואכן, משך פעולת הסוללה מרשים: בשימוש יומיומי ממוצע, לא כבד אבל בהחלט גם לא קל, הצלחנו לקבל יום וחצי של פעולה ללא טעינה. בשימוש כבד, במהלך יום קמפינג שכלל הרבה מאוד גלישה, הסוללה נכנעה בסביבות השעה 18:00 בערב.

עמידות

(10% מהציון הסופי)
7 מתוך 10

Xtreamer Ban-G מציג איכות הרכבה די טובה יחסית להיצע בשוק הסיני, אך רחוקה משלמות. מכסה הסוללה משמיע אי-אלו רחשים כשלוחצים עליו במקומות שונים, אות לכך שהוא אינו קשיח די ושאינו מורכב באופן מושלם. גם לחצני העוצמה וההפעלה מעט רופפים, אם כי אין בנו חשש שינתקו ממקומם. הדאגה העיקרית מגיעה מכיוון המסך הגדול, שאינו מוגן בזכוכית גורילה או זכוכית מחוסמת אחרת, ולכן רצוי לצפותו במגן מסך ראוי.

המכשיר נמסר לבדיקה באדיבות Bug

Xtreamer Ban-G
מכסה הסוללה משמיע אי-אלו רחשים כשלוחצים עליו במקומות שונים, אות לכך שהוא אינו קשיח די ושאינו מורכב באופן מושלם. חסרה לנו גם הגנה על המסך הגדול

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
מילון מונחי טלפון סלולרי
לכל המונחים>>
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply