חוות דעת גולשים על אוזניות Sennheiser CX סנהייזר - נמצאו 3 חוות דעת
שם:
ע' ק'
תאריך:
19.01.2024
דירוג:
חוות דעת
אכזבה זה לא מילה. אוזניות עבדו שעתיים!!! מצוין - צלילים, נוחות של האפליקציה, בסים. אבל רק לשעעתיים. ליום המחרת רציתי לשמוע עוד משהו אבל לא... כבר לא מתחברים לשום מכשיר - לא לטלפון ולא למחשב.
הטוב
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים
הרע
שם:
Riki
תאריך:
10.10.2021
דירוג:
חוות דעת
עברתי מגאברה לסנהייזר כי קיוויתי שאיכות השמע שלהם תהיה וואו, בפועל התאכזבתי כל כך!! השמע ממש נוראי, הן לא נוחות באוזן ונופלות כל הזמן. מרגישה שיש להם עוד דרך לעבור בתחום אוזניות הבלוטוס כדי להצדיק את המחיר.
הטוב
זמן סוללה
הרע
איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים
שם:
ספי
תאריך:
05.09.2021
דירוג:
חוות דעת
אמנם קניתי את האוזניות רק היום אבל רציתי לכתוב ביקורת כי ראיתי שאין בכלל. היה לי לפני Jabra75t והסנהייזר טובות מהם בפער. שומעים מושלם. בס חזק ומורגש שניתן לשליטה דרך האיקולייזר של האפליקציה. אוזניות פצצה ואל תתרגשו שאין סינון רעשים אקטיבי כי האיכות והעוצמה של האוזניות מפצות. בנוסף הביטול רעשים אקטיבי מעולה ומשתיק סבבה ולא לוחץ על האוזן וכמעט לא שומעים את עצמך נושם אוכל וכו כמו באוזניות אחרות. בקיצור מומלץ מאוד.
הטוב
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה