חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים
טלפון סלולרי Samsung Galaxy A52 SM-A525F/DS 128GB 6GB RAM סמסונג
מותג: Samsung
גודל מסך: 6.5 אינטש
טווח מחירים: 1000 - 1500 ₪
מערכת הפעלה: Android
נפח אחסון פנימי: 128GB
כרטיס SIM: Dual SIM
שנת הכרזה: 2021
מבנה המכשיר: רגיל
ציון WiseBuy
7.9
דירוג הגולשים
(4 מתוך 5)
חוות דעת גולשים
noamaller8 09.12.23
wiserom 07.05.23
רמון 29.04.23
עדיאל 02.02.23
yossirush 26.10.22
רוצה להישאר בעניינים?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
loader image

סקירת wisebuy - טלפון סלולרי Samsung Galaxy A52 SM-A525F/DS 128GB 6GB RAM סמסונג

הטוב
  • מצלמה ראשית מוצלחת
  • ממשק מוכר וידידותי
  • עמידות במים ואבק
  • תצוגה איכותית
  • נוח לאחיזה
הרע
  • ביצועים דלים תחת מאמץ
  • חיי סוללה בינוניים
  • ניהול זיכרון RAM
  • ללא 5G
בשורה התחתונה
ה-A52 של סמסונג מצליח לשפר עמדות ומציג כמה שיפורים שהיו נחוצים בדגם הקודם. המסך בעל הצבעים הנהדרים קיבל קצב רענון של 90Hz לגלילה והחלקה מהירות במיוחד, המצלמה הראשית מפיקה תמונות באיכות טובה, והאס המרכזי לעומת שאר מכשירי הביניים - עמידות מובהקת במים ובאבק בתקן IP67. עם זאת, היינו בוחרים בדגם ה-5G שמצויד בקישוריות מתקדמת שאולי כעת נראית פחות חשובה, אבל בעוד שנה-שנתיים תהפוך להיות מוצר צריכה בסיסי.
Galaxy A52 SM-A525F/DS 128GB 6GB RAM
ההצעות הזולות ביותר למוצר זה
מחיר סופי: 1,369 ₪
מחיר סופי: 1,370 ₪
מחיר סופי: 1,400 ₪
להשוואת המחירים המלאה מ-3 חנויות>>
הקדמה

סדרת ה-A של סמסונג קיימת כבר מספר שנים, וזוהי הסדרה המיועדת לשוק הביניים העמוס במכשירים שונים, ורובם סיניים. לסדרת A קהל משתמשים גדול שמצד אחד מחפש את המותג והממשק המוכרים והידועים, ומצד שני לא מעוניין במכשירי דגל יקרים ויוקרתיים. דגם ה-A52 שהוכרז במרץ 2021, מציג מפרט טכני מעניין שכולל מסך מסוג AMOLED בגודל 6.5 אינץ' ולראשונה עם קצב רענון של 90Hz, מערך צילום הכולל חיישן בגודל 64 מגה פיקסל ו-OIS ותמיכה בטעינה מהירה של 25 וואט. עם זאת, אלינו הגיע למבחן דגם ה-LTE בצבע שחור ולא דגם ה-5G המתקדם והחזק יותר, ומחירו מתחיל ב-1,350 ש"ח. האם למתחרים יש ממה לחשוש בקרב מול ה-A52?

איכות הקול והשמע

(15% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

כמעט בכל מכשירי סמסונג, איכות השמע באפרכסת טובה מאוד, וגם כאן ה-A52 לא מאכזב. השמע צלול, חזק ואיכותי כמו שאפשר לצפות מיצרנית גדולה, וגם הגריל גדול יחסית ולכן קל לכוון את המכשיר ליד האוזן. האפרכסת כאן משמשת כרמקול שני, ובכך מקבלים שמע בסטריאו, מכיוון שיש רמקול גם בחלק התחתון של המכשיר. על אף חוויה סטריאופונית נחמדה בעיקר במצב אופקי, איכות השמע סבירה ותו לא. השמע עצמו ברור ומספק בשיחות, אך בצפייה בסרטונים או האזנה למוזיקה הוא קצת מתכתי. עוצמת השמע גבוהה אבל לא מחרישת אוזניים, ובעוצמה מלאה היא קצת "שורפת" את הסאונד.


Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


שלא כמו במכשירי הדגל של סמסונג, כאן תוכלו למצוא שקע אוזניות 3.5מ"מ, אבל אם התקדמתם לאוזניות TWS או סתם תרצו להתחבר לאוזניות אלחוטיות, תוכלו לעשות זאת בעזרת קישוריות בלוטות' 5.0 שעבדה בסדר גמור. חבל שאין תמיכה ב-aptX, אבל בכל מקרה לא נתקלנו בניתוקים או בבעיות מיוחדות לאורך כל הצימוד עם האוזניות, והחיבור היה יציב ואיכותי.

נוחות השימוש

(35% מהציון הסופי)
8 מתוך 10

אחת מהדרכים לחסוך עלויות ייצור היא התפשרות על חומרי הגלם, וכך למשל, גבו של ה-A52 עשוי מפלסטיק וגם המסגרת. הגב עצמו לא מבריק ומעוטר בגוון מט שתופס פחות טביעות אצבעות מאשר זכוכית או גב מתכת היי-טקי. הוא כנראה יהיה עמיד יותר בפני נפילות, אבל תוך זמן קצר הוא יתחיל להישרט.


מקדימה, סמסונג לא חסכה ושילבה זכוכית מסוג גורילה גלאס 5 העמידה בפני שריטות. הזכוכית מגנה על המסך שמגיע בגודל שפוי ונוח לעבודה ביד אחת. מדובר על מסך בגודל 6.5 אינץ' עם פאנל AMOLED הידוע והמוכר, רק שכאן יש קצב רענון גבוה של עד 90Hz, וזוהי הפעם הראשונה שמכשיר ביניים של היצרנית מקבל קצב רענון של יותר מ-60Hz בסיסיים. הרזולוציה סטנדרטית - זו אותה Full HD Plus שנמצאת כמעט בכל המכשירים בשוק, למעט מכשירי הדגל, וברוב המוחלט של המקרים היא מספקת חדות טובה והטקסט נשאר קריא. הבהירות טובה גם היא, עם פיק של 800nits והיא בהחלט מאפשרת עבודה תחת אור שמש. כמו בכל מכשירי סמסונג החדשים, ניתן למצוא את Always On Display האהוב.

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


המסך עצמו הוא כנראה החוליה החזקה ביותר במכשיר. הצבעים עזים, בעלי ניגודיות טובה, ובתוספת של קצב רענון מהיר, מקבלים כאן מסך מהטובים שיש בקטגוריה הזו. כבר דיברנו בעבר על היתרונות של קצב רענון מהיר - כל גלילה ודפדוף חלקים ומהירים, ובעת הרצת משחקים הכל נראה חלק ואיכותי יותר ממה שהורגלנו בשנים האחרונות. חבל שאין תמיכה ב-HDR10 או בתקנים אחרים.

המימדים של ה-A52 סבירים בגודלם, והוא בהחלט נוח לאחיזה ביד אחת. עם אורך של 160 מ"מ, רוחב של 75.1 מ"מ ועובי של 8.4 מ"מ, הוא יתאים כמעט לכל יד וקל להכניס אותו לכיס, בלי להרגיש שאנחנו הולכים עם מסך פלזמה. מנגד, הוא יחסית עבה לעומת שאר המכשירים, אבל אנחנו לא מצאנו שזו בעיה, אלא דווקא יתרון - הוא מרגיש מוצק וחסון בשימוש שוטף.

על המסגרת בדופן ימין תמצאו את מקשי עוצמת השמע וכפתור ההדלקה, בדומה למכשירים הקודמים בסדרה. זה מיקום מעט מבלבל כי לא פעם רצינו לכבות את המסך ובטעות הנמכנו את השמע. בתחתית המכשיר - כניסת מטען, רמקול, מיקרופון וכאמור שקע לאוזניות. מגירת הסים הכפול וכרטיס הזיכרון נמצאת בראש המכשיר. הכנסת כרטיס זיכרון תופסת את מיקומו של הסים השני, אז אל תבנו על דואל סים וכרטיס זיכרון בו זמנית. 

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


תחנת העיבוד ב-A52 כולל מעבד סנאפדרגון מסדרת 720G שמיוצר ב-8 ננומטר עם 8 ליבות, אליו מצטרף כרטיס גרפי Adreno 618, זיכרון RAM של 6GB ושטח אחסון בנפח 128GB, הניתנים להרחבה בעזרת כרטיס Micro-SD. על כל זה מונחת מערכת אנדרואיד 11 החדשה, עם ממשק One UI 3.1 של סמסונג, ואנחנו זכינו תוך כדי הסקירה לקבל עדכון גרסה.

הממשק המוכר והידוע של סמסונג, גם אם הוא נקרא בשמות חדשים ואחרים, הוא הטריגר לכך שרוב הלקוחות חוזרים וקונים את מכשירי סדרת ה-A. החומרה אולי לא הכי מתקדמת, מערך הצילום היה יכול להיות משובח, אבל הממשק, זה שמריץ את כל התוכנות, האפליקציות וההגדרות - גורם לאנשים לרצות להתחדש במכשיר תוצרת סמסונג, בדגש על סדרת ה-A. מדובר בקהל מבוגר יחסית או צעיר יחסית, שלא מעוניין בגרסאות אנדרואיד נקיות או ממשקים חדשים ומסובכים, והוא מכיר את הממשק של סמסונג ממכשירים קודמים. ואכן, אפשר להבין למה: הממשק ברור, מעוברת היטב, בהיר ומובן גם למי שלא מריץ להנאתו לאונצ'רים, אבל עדיין מכיל אין ספור הגדרות ואופציות להתאמה אישית.

במבחן הביצועים הרגיל והממוצע, המעבד מצליח לספק את הסחורה ולהעניק חווית שימוש טובה בסך הכל. למרות שלא מדובר בכוח עיבוד חזק, את המשימות הפשוטות של פתיחת חייגן, הודעות, רשתות חברתיות, אפליקציות של חדשות וניווט ב-WAZE, ה-A52 יודע לעשות טוב מאוד. לחובתו צריך לציין שמעבר בין אפליקציות פתוחות עובד פחות טוב מהמקובל, וברוב הפעמים אפליקציות נפתחו מחדש (על אף 6GB זיכרון ראם). ה-A52 הוא לא מכשיר גיימינג, אבל שמחנו לראות שהוא מצליח להריץ את אספלט 9 במהירות סבירה, למעט זמני טעינה ארוכים.

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


המשחקים רצים טוב בעיקר לאור המסך עם קצב הרענון הגבוה, אבל צריך לחכות קצת זמן עד שהמשחק יטען במלואו. איטיות נוספת נרשמה בעת צילום, שם למצלמה לוקחת עוד שנייה כדי לשמור את התמונה, או כמה שניות כדי לשמור סרטון שצולם ב-4K. בסך הכל, בגזרת המחיר הזו, הביצועים סבירים, אך הם בוודאי לא הטובים ביותר.

במבחן הביצועים 3DMark ה-A52 קיבל ציון של 1,043, ובמבחן Geekbench 5.4.0 הוא השיג ציון של 1,560 לכלל הליבות ו-533 לליבה אחת. לא מרשים ואלו ציונים חלשים יחסית, במיוחד לאור החומרה המתקדמת אצל המתחרים.

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


חיישן הקרבה, זה שמכבה או מדליק את המסך כשמקרבים את המכשיר לאוזן, עבד בצורה גרועה לאורך כל הסקירה. במעבר שבין האפרכסת לבין הרמקול נדרשנו לחכות מעל לשתי שניות כדי שהמסך ידלק ונוכל לבחור באופציה הרלוונטית. אנחנו מקווים שעדכון גרסה יפתור את הבעיה הזו. לעומת זאת, חיישן טביעות האצבע תפקד בצורה טובה, עם זיהוי יחסית מהיר ופתיחה של המכשיר, בעזרת טכנולוגיה של צילום טביעת האצבע במקום שיטות ביומטריות אחרות.

הרזולוציה קובעת את מידת חדות התמונה ואת רמת הפירוט שלה, והיא נמדדת במספר הפיקסלים שמרכיבים את התמונה השלמה. ככל שהרזולוציה גבוהה יותר התמונה תהיה מפורטת וחדה יותר, וככל שהמסך גדול יותר דרושה רזולוציה גבוהה יותר כדי להציג תמונה איכותית. עם זאת, מסכים זהים בגודלם, בעיקר הגדולים שבהם, יכולים להיות בעלי רזולוציות שונות, ומי שמייעד את המכשיר לצילום, וידיאו ומשחקים, יעדיף רזולוציה גבוהה יותר. הרזולוציות מתחילות מ-90X60 פיקסלים במסכים קטנים, 160X128 פיקסלים במסכים בינוניים, ומסכים גדולים, המצויים בדרך כלל בטלפונים מתקדמים או חכמים (Smart Phones), מגיעים עד לרזולוציה של 640X480 פיקסלים.
 מאנדרואיד היא אחת משלוש מערכות הפעלה בסמארטפונים. היא מתאפיינת בפתיחות ובהתאמה למגוון עצום של מכשירים. אנדרואיד מאפשרת התאמה אישית נרחבת של כל תכונה ומאפיין, וקל להחליף כל תוכנת בסיס (מחייגן ועד דפדפן) באפליקציה אחרת. ישנה תמיכה בווידג'טים בעמודי הבית שמציגים תוכן רלוונטי ולא רק אייקונים. בנוסף, ניתן לפתוח את מרבית מכשירי האנדרואיד להרשאות מתקדמות (Root) בקלות יחסית, ואף להחליף את גרסת המערכת (ROM) באופן עצמאי לגרסאות אחרות.החסרונות של אנדרואיד הם פעולה פחות זורמת וחלקה, בדרך כלל, מהמתחרה של אפל, ובפרגמנטציה רבה – לאמור, בגלל מגוון המכשירים והקונפיגורציות, חלק מהאפליקציות אינן מתאימות לכל המכשירים ועדכוני הקושחה מגיעים לעיתים באיחור, מפני שכל יצרן צריך להתאים את התוכנה למכשירים שלו בנפרד.
 מאנדרואיד היא אחת משלוש מערכות הפעלה בסמארטפונים. היא מתאפיינת בפתיחות ובהתאמה למגוון עצום של מכשירים. אנדרואיד מאפשרת התאמה אישית נרחבת של כל תכונה ומאפיין, וקל להחליף כל תוכנת בסיס (מחייגן ועד דפדפן) באפליקציה אחרת. ישנה תמיכה בווידג'טים בעמודי הבית שמציגים תוכן רלוונטי ולא רק אייקונים. בנוסף, ניתן לפתוח את מרבית מכשירי האנדרואיד להרשאות מתקדמות (Root) בקלות יחסית, ואף להחליף את גרסת המערכת (ROM) באופן עצמאי לגרסאות אחרות.החסרונות של אנדרואיד הם פעולה פחות זורמת וחלקה, בדרך כלל, מהמתחרה של אפל, ובפרגמנטציה רבה – לאמור, בגלל מגוון המכשירים והקונפיגורציות, חלק מהאפליקציות אינן מתאימות לכל המכשירים ועדכוני הקושחה מגיעים לעיתים באיחור, מפני שכל יצרן צריך להתאים את התוכנה למכשירים שלו בנפרד.

צילום והקלטה

(30% מהציון הסופי)
7.5 מתוך 10

ה-A52 מגיע חמוש במערך צילום שלראשונה כולל מייצב תמונה אופטי אך ללא חיישן לזום אופטי (יש רק דיגיטלי). החיישן הראשי שכולל OIS מכיל 64 מגה פיקסל ו-F1.8, יצלם בדרך כלל תמונות בגודל 16 מגה פיקסל, אלא אם תבחרו במצב הייעודי ל-64 מגה פיקסל. עוד במערך הצילום: חיישן זווית רחבה - 123 מעלות, 12 מגה פיקסל ו-F2.2, חיישן מאקרו עם 5 מגה פיקסל וחיישן עומק לסיוע בצילומי דיוקן עם 5 מגה פיקסל.


התמונות מהחיישן הראשי יוצאות כצפוי יחסית טובות, ובסצנות מלאות אור הפרטים נראים מדויקים וחדים גם במסך המחשב ולא רק במסך הקטן. הפירוט באזורים מוצלים ומוארים מספק בהחלט, הודות למצב HDR אוטומטי, ואהבנו את הצבעים העזים והבוהקים, גם אם לעיתים הם מעט מוגזמים.

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


מנגד, בשעת שקיעה או בתוך מסעדה למשל, ולמרות שיש כאן מייצב תמונה אופטי, התמונות מציגות איכות בינונית בלבד, עם גרעיניות מוכחת בכל אזורי התמונה, ורעש דיגיטלי באזורים החשוכים יותר. בתמונה של העוגה עם הגלידה למשל, ניתן לראות כי הפוקוס לא הצליח ללכוד בצורה מושלמת גם את העוגה וגם את הגלידה, על אף שהם באותו מרחק מהחיישן. במצב לילה לא ראינו שינוי דרסטי באיכות התמונות וזה דיי חבל, כי המתחרים כן מצליחים לטפל בסצנות חשוכות בצורה טובה יותר.

החיישן עם הזווית הרחבה מעוות ו"משטיח" את התמונה בקצוות, אבל אם מחליפים את יחס הצילום ל-16:9 זה פותר מעט את הבעיה. מלבד זאת, התמונות יוצאות בסך הכל באיכות סבירה. על חיישן המאקרו היינו מוותרים ולוקחים בשמחה חיישן זום אופטי X2 או X3. עם 5 מגה פיקסל האיכות בסיסית מאוד, ויותר נתקלנו בצורך של לעשות זום במקום לצלם חיפושית או פרח מקרוב מאוד.

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור

Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


צילום הוידאו מתבצע כאן ב-4K עם 30 פריימים לשנייה, וזה דיי חבל כי מכשירי דגל ותיקים סיפקו כבר 60 פריימים לשנייה. ניכר שבשוק הביניים לא ממהרים להעלות את קצב הפריימים, וזה מיישר קו עם המתחרים. כמו כן, לא ברור למה סמסונג לא אפשרה ל-OIS לפעול בצילום וידאו, וצריך להתפשר על מייצב דיגיטלי בינוני שלא מצליח להחליק את הצעדים או את התזוזה של היד. לפחות הצבעים והחדות טובה מאוד, ואפשר להחליף בין העדשות השונות (הזום הוא כאמור דיגיטלי).

מצלמת הסלפי עם 32 מגה פיקסל ו-F2.2 טובה וניתן לבחור ב"סלפי חברים", עם זווית מעט יותר רחבה כדי שכולם יכנסו לפריים. במצב "דיוקן" התמונות יוצאות בסדר גמור, והאוזניים שלנו נשארו בפוקוס לעומת מכשירים אחרים. ממשק המצלמה לא התחדש כבר כמה שנים במכשירי סמסונג, והכל נמצא בדיוק איפה שהוא אמור להיות. מנגד, האיטיות ב-A52 מוחשית, וכל מעבר בין עדשות, מצבי צילום, שמירה של תמונות וסרטונים דורשת המתנה.

הופעת גרעיניות בתמונה, בצורת נקודות צבעוניות אקראיות (בעיקר באזורים הכהים בתמונה). תופעה זו מופיעה בדרך כלל בצילום בתאורה חלשה או בלילה, ונובעת מגודלו הקטן ומאיכותו הבסיסית של החיישן.
צילום פרטים קטנים ממרחק קצר מאוד כגון פרחים, חרקים, מטבעות. חלק מהמצלמות בטלפונים סלולריים מסוגלות לצילום מקרו, בדרך כלל ממרחק מינימלי של כ-5 ס"מ.
תמונת הוידיאו מורכבת מרצף של תמונות בודדות שנקראות פריימים. ככל שמספר הפריימים לשנייה גדול יותר הסרטון יראה חלק ורציף יותר. במרבית המכשירים הסלולריים קצב הפריימים לשנייה עומד על 15, שזהו נתון בינוני שמספק תמונה מעט מקרטעת ולא חלקה. קצב פריימים של 30 בשנייה הוא טוב דיו ומספק תמונה חלקה ורציפה. 
תמונת הוידיאו מורכבת מרצף של תמונות בודדות שנקראות פריימים. ככל שמספר הפריימים לשנייה גדול יותר הסרטון יראה חלק ורציף יותר. במרבית המכשירים הסלולריים קצב הפריימים לשנייה עומד על 15, שזהו נתון בינוני שמספק תמונה מעט מקרטעת ולא חלקה. קצב פריימים של 30 בשנייה הוא טוב דיו ומספק תמונה חלקה ורציפה. 
תמונת הוידיאו מורכבת מרצף של תמונות בודדות שנקראות פריימים. ככל שמספר הפריימים לשנייה גדול יותר הסרטון יראה חלק ורציף יותר. במרבית המכשירים הסלולריים קצב הפריימים לשנייה עומד על 15, שזהו נתון בינוני שמספק תמונה מעט מקרטעת ולא חלקה. קצב פריימים של 30 בשנייה הוא טוב דיו ומספק תמונה חלקה ורציפה. 

משך פעולת סוללה

(10% מהציון הסופי)
7.5 מתוך 10

עם קיבולת סוללה של 4,500mAh ומסך לא גדול מאוד, הציפיה הייתה לקבל חיי סוללה טובים כמעט כמו במכשירי שיאומי למשל. עם זאת, עדיין מדובר במכשיר ביניים של סמסונג, ולכן הביצועים בשטח פחות תאמו את הציפיות, עם בערך 30% בסוף היום אחרי פעילות שוטפת אך סבירה במכשיר (בעיקר רשתות חברתיות, וואטסאפ, שיחות ומעט צילומים). בימים שבהם היינו יותר בבית, עם תקשורת WIFI חזקה ובהירות שמתאימה לחלל סגור, הצלחנו לסחוט עוד קצת מהסוללה, אבל בשום מצב לא הצלחנו להגיע ליום וחצי בלי טעינה (בערך 4-5 שעות מסך בממוצע, בהירות דינמית).


Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


המטען שמגיע בערכה (לא דבר מובן מאליו כיום) הוא מהסוג הישן, עם חיבור USB-A ולא C כמו שהיה בדגם הקודם. גם ההספק שלו, 15W, מרגיש חלש ואיטי במיוחד לאור העובדה שה-A52 תומך בטעינה מהירה של 25W. בעזרת טעינה של מטען מהיר 25W של סמסונג נוט 10 פלוס, הסוללה נטענה תוך שעה וכמה דקות, לעומת שעה ו-45 בערך דרך המטען המקורי. סמסונג מדווחת כי בעזרת שימוש במטען 25W אפשר להטעין חצי מהקיבולת בחצי שעה, אבל היא לא טרחה לצרף את המטען הזה בערכה כאמור. ל-A52 אין תמיכה בטעינה אלחוטית.

עמידות

(10% מהציון הסופי)
8.5 מתוך 10

את הניקוד הגבוה יחסית, קוטף ה-A52 בזכות עמידות למים ואבק בתקן IP67, שאולי לא גבוה כמו IP68, אבל אנחנו מרוצים מאוד מכך שסמסונג שילבה, או יותר נכון החזירה את העמידות במים ואבק גם בקרב מכשירי ביניים.


Samsung Galaxy A52: מגמת שיפור


מערך הצילום לא מאוד בולט מהגב, ובכל מקרה הכיסוי שתשימו עליו (מצורף בערכה) יגן על המערך משריטות או מכות. גב הפלסטיק אוסף טביעות אצבעות בקצב מתון יחסית, אבל הוא יהיה רגיש לשריטות עם הזמן. מסגרת הפלסטיק משדרת חוסן ועמידות ולא נתקלנו בסימני שימוש גם כשה-A52 היה בלי כיסוי. זכוכית הגורילה גלאס 5 מגנה בצורה טובה מפני שריטות, וכל ניסיון לשרוט אותה עם מפתחות וכבלים תועים כשלו.

רוצה שנשלח לך סקירות וחדשות למייל?
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת עדכונים וחדשות בדוא"ל
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
loader image
מילון מונחי טלפון סלולרי
לכל המונחים>>
.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply