חדשות הצרכנות
סקירות מוצרים
בדקנו והשווינו
מדריכי קנייה
אוזניות
סמארטפונים
טלוויזיות
מחשבים ניידים

כלי עבודה Bosch D-Tect 120 בוש

סוג: גלאי מתכות
מותג: Bosch
דירוג הגולשים
(4 מתוך 5)

מודעה פרסומית

סורק קירות עד 120 מ"מ BOSCH
D-Tect 120 סורק קירות
מחיר: 1,000 ₪
משלוח: חינם
מחיר סופי:
1,000 ₪
ב-בראנד אספקה טכנית

השוואת מחירים של Bosch D-Tect 120 נמכר ב 5 חנויות

מיון לפי: מחיר | זמן אספקה | דירוג החנות
סורק קירות עד 120 מ"מ
סורק קירות עד 120 מ"מ מבית לדיקו בוש
זמן אספקה
6 ימים
מחיר: 949 ₪
משלוח: חינם
מחיר סופי:
949 ₪
ב-טולס אונליין
סורק קירות עד 120 מ"מ BOSCH
D-Tect 120 סורק קירות
זמן אספקה
7 ימים
מחיר: 1,000 ₪
משלוח: חינם
מחיר סופי:
1,000 ₪
ב-בראנד אספקה טכנית
גלאי מתכות D-Tect 120 מבית BOSCH
- הספק:V10.8 - עומק גילוי מתכת: 120 מ”מ - עומק גילוי נחושת: 120 מ”מ - עומק גילוי כבל חשמל חי: 60 מ”מ... עוד...
- הספק:V10.8 - עומק גילוי מתכת: 120 מ”מ - עומק גילוי נחושת: 120 מ”מ - עומק גילוי כבל חשמל חי: 60 מ”מ - עומק גילוי פלסטיק: 60 מ”מ - עומק גילוי עץ: 38 מ”מ - מקור מתח סוללת ליתיום 10.8 או 4 X AA - מידות אורך, רוחב, עובי 20.6/ 9.2/ 8.5 ס”מ - משקל: 0.49 ק”ג
זמן אספקה
7 ימים
מחיר: 1,044 ₪
משלוח: חינם
מחיר סופי:
1,044 ₪
ב-מ.ג הצפון
סורק קירות דגם D-tect 120 BOSCH
הגלאי האוניברסלי הנוח ביותר לזיהוי חומרים כולל פלסטיק ועץ.
זמן אספקה
7 ימים
מחיר: 1,150 ₪
משלוח: חינם
מחיר סופי:
1,150 ₪
ב-אטלס טולס
גוף סורק קירות נטען BOSCH D-tect 120
D- TECH 120 לגילוי מדויק של מתכות, מתכות אל ברזלית (למשל נחושת), חשמל חי, עץ ו PVC: * גילוי מדויק של... עוד...
D- TECH 120 לגילוי מדויק של מתכות, מתכות אל ברזלית (למשל נחושת), חשמל חי, עץ ו PVC: * גילוי מדויק של מתכות, מתכות אל ברזלית (נחושת), חשמל חי, עץ ו PVC * עיצוב קומפקטי לעבודה במקומות צרים * קל מאוד לתפעול * פועל על סוללת ליתיום V10.8 או סוללות AA נתונים ט
זמן אספקה
5 ימים
מחיר: 1,197 ₪
משלוח: חינם
מחיר סופי:
1,197 ₪
ב-דרור כלי עבודה

חוות דעת גולשים על כלי עבודה Bosch D-Tect 120 בוש - נמצאו 1 חוות דעת

ירון
שם:
ירון
תאריך:
30.08.2020
דירוג:
חוות דעת
סורק קירות, גלאיי מתכות, עץ ופלסטיק.
הסורק הוא כלי עבודה חשמלי ללא מנוע.. הכלי ניתן לשימוש בקלות יחסית על ידי כל אחד אך מיועד בעיקר לאנשי מקצוע כמו אינסטלטורים, חשמלאים, שיפוצניקים ומתקינים למיניהם. הכלי כשמו כן הוא. תפקידו לסרוק משטח (קיר רצפה תקרה), לזהות ולסמן תשתיות מחומרים שונים הנמצאים מאחריו. שימוש נכון בו לפני משימות קידוח וחציבה עשוי למנוע נזק, הוצאות מיותרות, פגיעה בלוח זמנים, עגמת נפש ובעיקר פדיחות.
הכלי הוא חלק ממערך כלי העבודה הנטענים הכחולים של בוש במתח 10.8V/12V. (מדובר למעשה במתח זהה, לפחות כשמדובר בסוללות ליתיום של כלי עבודה נטענים. יצרנים רבים נוטים לעגל כלפי מעלה את יחידות המתח של כלים וסוללות מטעמי שווק למיניהם. כך, 10.8 וולט הוא 12 וולט, 18 וולט שווה ל 20 וולט ו 40 וולט הוא למעשה 36 וולט במקור. כל סוללה במתח 10.8 וולט של בוש תהיה זהה במתח ובצורה לסוללת 12 וולט ותתאים להפעלת כל כלי של בוש במתח 12 וולט וההפך. בשנתיים האחרונות, בוש משווקת את כל כלי העבודה וסוללות הליתיום במתח 10.8 וולט ככלים וסוללות במתח 12 וולט. אין שינוי במפרטים, אין הגבלות ויוצאי דופן. זה פשוט נשמע יותר קליט וטוב. בכל אופן, כלי העבודה של בוש במתח 18 וולט שמרו על ערך 18 וולט ולא שינו את שמם ל 20 וולט בינתיים). הכלי מציע מקור מתח נוסף לסוללה 12 וולט. בסט שבחבילה נכלל גם מתאם בעל מגעים ותצורה זהים לסוללה הנ"ל אך עושה שימוש ב 4 סוללות AA. גיבוי וחלופה שווים בהחלט.
לטענת היצרן, הכלי משתמש בטכנולוגיית רדאר (מכ"ם) לזיהוי עצמים מאחורי משטחים. לכלי שלושה מצבי סריקה: 'אוניברסלי' לכל סוגי המשטחים או שלוב של כמה חומרים במשטח ,'בטון' ו'קיר גבס'. כאמור הוא יכול לגלות מוטות או פרופילים מברזל, עץ, חומרים פלסטיים, כבלי חשמל וצנרת מים חיה בעומקים משתנים. הוא יכול לגלות את מרכז העצם, עצמים קרובים ומסמן את כיוונם (מעלה או קדימה, מטה או אחורה, ימינה ושמאלה). צנרת פלסטית ריקה עלולה שלא להתגלות. את כל הנתונים הנ"ל ניתן לראות על מסך הסורק, תוך הפעלה או כיבוי התראות קוליות. המסך במידה 3 אינץ' ואינו צבעוני. על המסך מצויינים עוד כמה פרמטרים לגבי הכלי כמו מצב הסוללה ועוד פרטים לגבי העצמים הנסרקים.
בוש מציינת שבניגוד לכלים מתחרים דומים, אין צורך בכיול הכלי וכך לחסוך זמן ולהמנע מתוצאות סריקה שגויות.
עומק גילוי מתכת מכל סוג: 120 מ"מ (זהו עומק הזיהוי המקסימלי ועל שום כך ה'120' בשם הכלי).
עומק זיהוי כבל חשמל חי: 60 מ"מ.
עומק גילוי מקס' פלסטיק: 60 מ"מ.
עומק גילוי עץ: 38 מ"מ, תלוי ברמת הגסות של המשטח.
מידות: אורך: 20.6 ס"מ, רוחב: 9.2 ס"מ, עומק (גובה במצב שכיבה:): 8.5 ס"מ.
משקל: 500 גרם,כולל סוללת ליתיום 12V, בהספק 1.5Ah.
כמו הסורקים בקטגוריה, הכלי לא יודע לומר איזה חומר נמצא מאחורי המשטח אך את זה ניתן לדעת בזכות ההגיון והסבירות הכללית.
אני מתרשם שהכלי אמין, עמיד, מהיר תגובה, מדוייק (אך לא עקבי במאה אחוז במדידות חוזרות) נוח לשימוש והחזקה, רב תכליתי בתחום שלשמו נוצר ו..יקר יחסית.
החבילה כוללת אריזת קרטון (מעוך וקרוע במקרה שלי), "מגש", הכלי עצמו, מטען מדגם חדש יחסית (שנראה מצ'וקמק יחסית לדגם שסופק עד לפני כשלוש שנים, אך כנראה פשוט ומתקדם יותר) סוללת ליתיום ומתאם לסוללות AA. בחבילה אצלי לא נכללה תעודת אחריות ועוד ניירות שבדר"כ נלווים לאריזת מוצר חדש. הוראות הפעלה בעברית כלולות אך בצילום ברמה ירודה על גבי גיליון A4, בשידוך רשלני וללא ה'ניירות' המקוריים.
תוצרת מלזיה (אין בעיה עם זה). מחיר עבורי 1,020 ש"ח כולל מע"מ, אחרי נסיונות להוזלה.
לבוש כלי מדידה (אלקטרוניים), סריקה וגילוי רבים ומתקדמים.
הטוב
כאמור למעלה.
הכלי אמין, עמיד, מהיר ומדוייק בהשוואה למתחרים מאותה קטגוריה. שני מקורות מתח: 12V או סוללות AA, ליתיום או אלקליין.
רב תכליתי.
ניתן לשימוש בכמה מצבים ולא פוסח בסריקה על שום חומר, פחות או יותר.
נייד וקל, נוח וארגונומי. ניתן לשימוש במקומות צרים.
אין צורך בכיול וכוונונים למיניהם.
הרע
מחיר (950-1,100 ש"ח), על כל המשתמע מכך.
ניתן להשיג בשוק כלים בעלי ביצועים מקורבים, אולי מעט פחות מדויקים, פחות חסינים ועמידים ולא ורסטיליים כמו ה D-TECT 120, אך במחירים של שליש, רבע וחמישית ממחיר המכשיר הזה.
למרות שהכלי מדוייק, ניתן לזהות פה ושם אי עקביות קלה לגבי מיקום העצם במדידות חוזרות.
ללא גלגלים לשיוט נוח על גבי המשטח. תחתית הכלי חסונה אך מתחככת על גבי המשטח ומתבלה עם הזמן.
נוחות אחיזת הכלי בבית הסוללה יכולה וצריכה להשתפר.

מפרט טכני של כלי עבודה Bosch D-Tect 120 בוש

ראשי
סוג
גלאי מתכות
מותג
Bosch
מדריכי צרכנות נבונה