חוות דעת
אמלק: אמנם מדובר בקורקינט שנראה טוב ומחירו נגיש, אבל בפועל הוא מספק חוויית שימוש ירודה מאוד, עם ביצועים לא מספקים ושירות אחריות מאכזב. לא הייתי ממליץ עליו, במיוחד למי שמחפש כלי אמין ופרקטי
מלבד העובדה שהקורקינט זול ונראה טוב מבחינה עיצובית, לאחר שלושה חודשי שימוש אני יכול לומר בוודאות שהמוצא לא מומלץ בכלל.
חסרונות משמעותיים:
1. עיצוב שמפריע לשימושיות: גוף הקורקינט כולל תוספת של פלסטיק שאמנם משפרת את העיצוב אך פוגעת משמעותית בשימוש.
2. לדוגמא, הג'ק (מנגנון העמידה של הקורקינט) מוחבא מתחתהפלסטיק, כך שכמעט בלתי אפשרי לפתוח אותו עם הרגל ודורש פתיחה ידנית - פעולה מאוד לא נעימה בהתחשב בכך שהג'ק מטונף מאוד בגלל מיקומו מתחת לקורקינט ביאזור שמתלכלך מאוד.
3. משטח העמידה קטן במיוחד - הפלסטיק שהוסיפו מצמצם את משטח העמידה, יוצא שאחת הרגליים שלי הרבה מהזמן באוויר כי אין איפה לשים אותה אלא בשיפוע ולאורך זמן זה גורם לכאבים.
4. בגלל העיבוי של הפלסטיק, מאוד קשה לקשור אותו במנעוליי פרסה סטנדרטיים. לצערי בגלל זה קניתי מנעול חוליות אבל הוא משמעותית פחות. בטיחותי
5. ביצועים חלקים -
מהירות הקורקינט נמוכה מאוד, עם ממוצע של כ 15 קמ"ש בלבד.
בעליות, כמו בשדרות רוטשילד בתל אביב, אני נאלץ להרים את הקורקינט ולגרור אותו ביד - מצב מגוחך לכלי שאמור להיות ממונע.
6. שירת אחריות לקוי:
חלק קטן ממנגנון הקיפול נשבר כבר לאחר שלושה שבועות (כנראה פגם בייצור). היבואן, המילטון, סירב לתקן את הבעיה במסגרת האחריות, מה שלא מפתיע לנוכח מאות הביקורות השליליות שיש עליהם באינטרנט.
הטוב
**עיצוב נאה: הקורקינט נראה טוב ומושך עין.
**מחיר נגיש: מחירו נמוך בהשוואה לדגמים אחרים.
הרע
**עיצוב שמפריע לשימוש:
הג'ק מוחבא מאחורי הפלסטיק, דורש פתיחה ידנית ולא נוח לשימוש.
**משטח עמידה מוגבל:
הפלסטיק מצמצם את השטח, מה שגורם לחוסר נוחות ולכאבים בשימוש ממושך.
**קושי בקשירה:
עיבוי הפלסטיק מקשה על קשירת הקורקינט עם מנעולי פרסה סטנדרטיים.
**ביצועים חלשים:
מהירות ממוצעת של כ-15 קמ"ש בלבד.
מתקשה בעליות, לעיתים דורש נשיאה ידנית.
**שירות אחריות מאכזב של המילטון:
חלק ממנגנון הקיפול נשבר תוך שבועיים.
היבואן (המילטון) סירב לתקן במסגרת האחריות, למרות שכנראה מדובר בפגם ייצור.